0

Αποφασισμένη να κάνει την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι η Τσέλσι, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε δήλωσε ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Μπάγερν αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Τσέλσι αλλά κι άλλων αγγλικών ομάδων συνεχώς φουντώνουν.

Αυτή τη φορά η «Sun» αποκαλύπτει ότι οι Λονδρέζοι έχουν στην κορυφή της μεταγραφικής τους λίστα τον 32χρονο Πολωνό επιθετικό. Βέβαια, γνωρίζουν ότι οι δυσκολίες για την απόκτηση του είναι αρκετές, αλλά φαίνονται αποφασισμένοι να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια προκειμένου να πείσουν τους Βαυαρούς να τον παραχωρήσουν.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς είναι διατεθειμένος να καταβάλει το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπάγερν, ώστε να αποκτήσει τον Λεβαντόφσκι.

Ολα αυτά, μετά την αρνητική απάντηση της Ντόρτμουντ για την παραχώρηση του Έρλινγκ Χάαλαντ στους «μπλε».

 

 

 

πηγή: gazzetta.gr

Γιατί δεν ανακοινώνεται ο Φλόιντ ενώ έχει υπογράψει;

Previous article

Αυξημένη η κίνηση στα διαρκείας!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.