ΧΙΟΥΜΟΡ

Το “τρολάρισμα” του αιώνα από τον Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό – Έβαψε τα μάλια του πράσινα!!(Pics)

0

Επιλογή που θα συζητηθεί έντονα απ’ τον Ονιεκούρου καθώς έβαψε τα μαλλιά του πράσινα!

Ο αποκλεισμός από την Λουντογκόρετς, έφερε απογοήτευση στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν εκτός Champions League και πλέον θα πρέπει να περάσουν την Σλόβαν Μπρατισλάβας για να βρεθούν στους ομίλους του Europa. Η σημαντικότερη μεταγραφή τους μέχρι τώρα, είναι ο Χένρι Ονιεκούρου.

Ο εξτρέμ των Πειραιωτών ήταν στην αποστολή για το ματς της Βουλγαρίας. Επέστρεψε με το τσάρτερ που είχε ναυλώσει η ΠΑΕ. Με το που έφτασε στην Αθήνα, πήρε πτήση για την Κωνσταντινούπολη. Ο λόγος; Ήθελε να επισκεφθεί τον κομμωτή του (ο οποίος φημίζεται για κομμώσεις διάσημων).

Αυτό είναι το λιγότερο όμως… Ο Ονιεκούρου εμφανίστηκε φορώντας φανέλα των Μπόστον Σέλτικς. Την πράσινη. Κι αν αυτό… χτυπά καμπανάκι, που να δείτε τη συνέχεια. Τι έκανε στο μαλλί του; Το έβαψε. Κάτι που συνηθίζει. Τι χρώμα; Πράσινο!

Μάλιστα! Ο Ονιεκούρου έβαψε το μαλλί του πράσινο, με τον κομμωτή να το ποστάρει στα social media μάλιστα, βάζοντας και μια πράσινη καρδιά! Ξεκάθαρα η επιλογή του νέου άσου των Πειραιωτών, δε θα αρέσει σε κανέναν στον Ολυμπιακό. Τόσο η φανέλα των Σέλτικς που έχουν έμβλημα το τριφύλλι, όσο και το πράσινο μαλλί!

Βέβαια ο Αφρικανός το έκανε λόγω Νιγηρίας, όμως η σύνδεση με τον αιώνιο αντίπαλο, Παναθηναϊκό, είναι αναπόφευκτη. Μένει να φανεί πως θα εμφανιστεί ο Ονιεκούρου στο ματς του Φαλήρου με την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με πράσινο μαλλί, φαντάζει δύσκολο. Λογικά κάποιος θα του μιλήσει…

Οι “εργοστασιακές ρυθμίσεις”, η σταθερή βελτίωση του Παναθηναϊκού κι ο Σιδεράς που πρέπει να βγει

Previous article

Χρειάζεται τρεις παικταράδες που έχουμε χρόνια να δούμε!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.