0

Το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και τα τρία δυνατά πονταρίσματα.

Η Νιούκαστλ ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη στο παιχνίδι με τη Νόριτς όταν όμως παίζεις από το 9ο λεπτό με παίκτη λιγότερο βολεύεσαι και με την ισοπαλία. Η Νιούκαστλ όσο είχε δυνάμεις είχε μία χαρά τον έλεγχο του αγώνα. Απειλήθηκε ελάχιστα, πήρε προβάδισμα με πέναλτι, όμως το να παίζεις για τόσο πολύ μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, δεν είναι μία εύκολη υπόθεση.

Φυσιολογικά έχασε μέτρα και ήρθε η ισοφάριση από το γκολ του Πούκι. Στο δεύτερο του παιχνίδι στο Σεντ Τζέιμς Παρκ ο Έντι Χάουι φιλοδοξεί να πάνε τα πράγματα καλύτερα. Μετά από τέσσερις ημέρες η Νιούκαστλ δίνει ακόμα ένα must win παιχνίδι εντός με την Μπέρνλι .

Για την πρώτη νίκη

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσει και να πιάσει στους 10 βαθμούς τη Νόριτς και την Μπέρνλι ώστε να αρχίσει την αντεπίθεση της. Το ρόστερ δεν είναι κακό, όμως η βιαστική επιλογή της νέας διοίκησης με το που ανέλαβε να διώξει τον Μπρους επειδή δεν τον ήθελε ο κόσμος και να αφήσει επί της ουσίας την ομάδα χωρίς κανονικό προπονητή μέχρι να συμφωνήσει με τον Έντι Χάουι είχε επιπτώσεις.

Μεσοεπιθετικά το ρόστερ έχει ποιοτικές λύσεις. Μαξιμέν Αλμιρόν, Γουίλοκ, Γουίλσον, Ζοέλιντον, είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να κρατήσουν τη Νιούκαστλ κατηγορία. Αυτήν την στιγμή χρειάζονται κάποια καλά αποτελέσματα, ώστε να μειωθεί η απόσταση από τη 18η θέση μέχρι να έρθει η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Μπέρνλι που προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της Γουλβς με xG 0,71 – 0,20. Είναι όμως βαριά ομάδα και μπορεί να προσφέρει το δικαίωμα στη Νιούκαστλ, να αμυνθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια, να προστατέψει το μηδέν και να ψάξει για μία νίκη που έχει πολύ ανάγκη. Ο άσος προσφέρεται στο 2.31 στον μέσο όρο των εταιριών.

Η ευκαιρία της Μίλαν

Αυτή η αγωνιστική μοιάζει ιδανική για να κερδίσει έδαφος η Μίλαν. Στην κορυφή της βαθμολογίας στη Serie A γίνεται χαμός. Η Νάπολι βρίσκεται στην πρώτη θέση με 36 βαθμούς, δεύτερη είναι η Μίλαν με 35, τρίτη η Ίντερ με 34, ακολουθεί η Αταλάντα με 31 και η Ρόμα με 25. Η Νάπολι υποδέχεται την Αταλάντα και η Ίντερ πηγαίνει στο Ολίμπικο να κοντραριστεί με τη Ρόμα. Αν τα πράγματα πάνε καλά για την ομάδα του Πιόλι, είναι πιθανό στο τέλος της ημέρας να βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση.

Είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες του στοιχήματος να υπάρχουν στα πρωταθλήματα πραγματικά αδύναμες ομάδες. Η Σαλερνιτάνα δεν ανήκει στον ανταγωνισμό της Serie A. Με ασιατικό χάντικαπ -1,5 ο άσος στο 1.63 στον μέσο όρο των εταιριών.

Το τρικ του Γκουρβενέκ στη Βρετάνη

Στο Σαμπιονά η Λιλ προέρχεται από τεράστια νίκη και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτή. Κέρδισε στη Βρετάνη την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Η Ρεν πριν το μεταξύ τους παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης έτρεχε σερί 10-3-0 σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Γκουρβενέκ επιφύλαξε μία έκπληξη στον Ζενεσιό. Πέρασε τον Ρενάτο Σάντσες περιφερειακά του Ντέιβιντ, έφερε την πίεση ψηλά και χτύπησε άμεσα με αντεπιθέσεις. Το πλάνο βγήκε αμυντικά και επιθετικά, ο παικταράς Ρενάτο Σάντσες σκόραρε το δεύτερο τέρμα και η Λιλ πήρε ένα σπουδαίο διπλό με 1-2.

Χρειάζεται να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα. Βρίσκεται στη 13η θέση, όμως για τη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων γίνεται ένας χαμός στο Σαμπιονα. Οι διαφορές είναι μικρές, η Λιλ με 21 βρίσκεται στην 12η θέση, το Στρασβούργο που είναι 6ο έχει 23 και η 3η Ρεν 28.

Καταλαβαίνετε πως αν διπλώσει τις νίκες κερδίζοντας την Τρουά θα ανακτήσει σημαντικό μέρος από το χαμένο έδαφος. Από τρία συνεχόμενα εντός έδρας 1-1 σε παιχνίδια που ήταν έστω και οριακά καλύτερη προέρχεται η Λιλ. Με την Μπρεστ τα xG 1,68 – 1,14, με την Ανζέ 1,74 – 1,15, με τη Ναντ 1,47 – 0,36.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις εντός έδρας νίκες, απέναντι σε μία Τρουά, που πήρε σημαντική ανάσα κερδίζοντας μεσοβδόμαδα την Λοριάν. Είναι κομβικό το παιχνίδι για τη Λιλ θα μπει γερά στη μάχη, ακόμη και για τριάδα αν κερδίσει. Στο 1.45 ο άσος.

 

 

Ενημέρωσε για πρόταση ο Μπουζούκης – Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Ο Βύντρα έδωσε την πρώτη του ασίστ μετά από 17 χρόνια!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.