AUTO-MOTOΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΟΡ

Ώρα μηδέν για Χάμιλτον και Φερστάπεν!

0

Η ώρα της μεγάλης μάχης του Άμπου Ντάμπι έφτασε, με τους Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον να κοντραρίζονται για τον τίτλο.

Ώρα μηδέν στη Yas Marina του Άμπου Ντάμπι! Έκει όπου Μαξ Φερστάπεν και Λιούις Χάμιλτον θα «κονταροχτυπηθούν» για το μεγάλο τρόπαιο και θα κλείσει μια ονειρική σεζόν για τη Formula 1.

Μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά για την Red Bull που έφυγε μπροστά από τον ανταγωνισμό, σοκάροντας την Mercedes και τον Λιούις Χάμιλτον και ξύπνησε μνήμες 2013, τότε που ο νεαρός Σεμπάστιαν Φέτελ έφτασε στην κατάκτηση του 4ου διαδοχικού τίτλου και τελευταίου για τους «ταύρους».

Με το μονοθέσιο του και το ταλέντο του ο Μαξ Φερστάπεν έχει καταφέρει να έχει 9 νίκες και να βρίσκεται λίγο πριν το μεγάλο φινάλε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη πλευρά, ο Λιούις Χάμιλτον μετά από 7 χρόνια (εξαίρεση το 2016) θυμήθηκε πως είναι να κυνηγάς στη βαθμολογία και να μην κάνεις περίπατο. Με ένα απίστευτο ντεμαράζ όμως έφτασε σε σημείο να… πιάσει την Ολλανδό στην πρώτη θέση.

Ο Μαξ έχει κάνει μια εκπληκτική σεζόν, ενώ μάλιστα είχε περισσότερες ατυχίες από τον Βρετανό. Μπορεί να ξεπερνά τα όρια μερικές φορές, όπως στη Σαουδική Αραβία, αλλά αυτό δεν μπορεί να αλλοιώσει την εικόνα μες το 2021.

Θα μπορέσει όμως ο Ολλανδός να πανηγυρίσει στο τέλος το πρωτάθλημα; Ή ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ολοκληρώσει την ανατροπή του αιώνα; Σήμερα το μεσημέρι (15.00) θα δοθεί η απάντηση…

 

Παλάσιος: «Σε κάθε ματς επιδιώκουμε τη νίκη, είμαστε μεγάλος σύλλογος»

Previous article

Η Παρακάμερα του Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: «Πάμε- πάμε» από Καρλίτος πριν τη σέντρα και αποθέωση για Σένκεφελντ (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.