0

Ο Βρετανός πιλότος δήλωσε, μάλιστα χαρούμενος με την Mercedes μετά το τέλος στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπ.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Φερστάπεν και στη Red Bull. Είμαι τόσο χαρούμενος για την ομάδα μου τη Mercedes, δώσαμε πραγματικά τα πάντα. Ένιωθα απίστευτα στο μονοθέσιο τους τελευταίους μήνες. Θα δούμε τι θα γίνει του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον.

Όμως δεν ήταν μόνο ο Λούις. Στιγμές μετά τον θρίαμβο του Φερστάπεν, ο πατέρας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Άντονι Χάμιλτον, έσπευσε να συγχαρεί τον άνθρωπο εκθρόνισε τον γιο του αλλά και τον πατέρα του, Γιος.

Ένσταση της Mercedes για τα αποτελέσματα του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι!

Παρόλα τα συγχαρητήρια του Χάμιλτον προς τον Φερστάπεν, Η Mercedes κατέθεσε ένσταση για τα αποτελέσματα του Grand Prix Άμπου Ντάμπι!

Όπως έγινε γνωστό, η Mercedes κατέθεσε επίσημη ένσταση για τα αποτελέσματα του τελευταίου αγώνα της σεζόν, στον οποίο αναδείχθηκε νικητής ο Μαξ Φερστάπεν και κατέκτησε τον τίτλο στους οδηγούς.

Η γερμανική εταιρεία επικαλείται παραβίαση των αγωνιστικών κανονισμών από τη διεύθυνση του αγώνα.

Βολφ: «Αυτό που έγινε δεν ήταν σωστό»

Με πολλά παράπονα από την πλευρά της Mercedes τελείωσε το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, με τον Tότο Βολφ να διαμαρτύρεται στη FIA, λέγοντας πως έπρεπε να επαναφέρουν τον γύρο στην κατάσταση που ήταν.

Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αναδείχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν, με την Μercedes ωστόσο να έχει πολλά παράπονα. Συγκεκριμένα, ο CEO της Μercedes Τότο Βολφ, παραπονέθηκε στην FIA λέγοντας πως «έπρεπε να επαναφέρεται τον γύρο στην κατάσταση που ήταν προηγουμένως, δεν ήταν σωστό αυτό που έγινε».

Από την πλευρά του πάντως ο αγωνιστικός διευθυντής των Grand Prix, Μάικλ Μάσι, δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Βολφ λέγοντάς του: «Τότο, αυτό λέγεται μηχανοκίνητος αθλητισμός. Κάναμε έναν αγώνα αυτοκινήτων».

 

“Ξέχασε τις κάρτες ο Διαμαντόπουλος;;; – Σπίτια τους οι Έλληνες διαιτητές”

Previous article

Οριακή ήττα από την Χίο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.