0

Αυτοί είναι οι παίκτες που θα βρεθούν στο επίκεντρο.

Μένουν ελεύθεροι και είναι πολλοί. Κάποιοι… απλησιάστοι για πολλές ομάδες και άλλοι περισσότερο προσιτοί. Επιλογές υπάρχουν για όλα τα γούστα και για όλα τα ταμεία!

Κιλιάν Μπαπέ 
Πρώτος και καλύτερος ο 23χρονος Γάλλος. Εδώ και πολλούς μήνες ακούγονται και γράφονται πολλά σχετικά με το μέλλον του, καθώς μέχρι τώρα έχει αρνηθεί να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν για να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο. Ο γαλλικός σύλλογος θέλει, φυσικά, να τον κρατήσει, αλλά ο ίδιος ονειρεύεται άλλες πολιτείες… βασιλικές. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε τον Γάλλο από τον καιρό που αγωνιζόταν στη Μονακό και αναμένεται να κάνει την κίνησή της για να τον αποκτήσει χωρίς πια να χρειαστεί να πληρώσει άλλη ομάδα για να κάνει την μεταγραφή. Ο ίδιος ο Μπαπέ έχει δηλώσει την επιθυμία του να φορέσει τη φανέλα των Μαδριλένων και όλα είναι στον… αέρα σχετικά με το μέλλον του.

Αντόνιο Ρούντιγκερ 
Το συμβόλαιο του διεθνούς Γερμανού αμυντικού με την Τσέλσι ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και παρά την επιθυμία των λονδρέζων να μιλήσει μαζί του και να συζητήσουν για νέα συνεργασία ο ίδιος ο παίκτης φέρεται αποφασισμένος να φύγει. Ο Ρούντιγκερ δεν έχει κάνει καμία διαπραγμάτευση με την Τσέλσι για να μείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει ομάδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης καλοβλέπει την περίπτωσή του, αλλά έντονο ενδιαφέρον φαίνεται πως υπάρχει και από τη Μπάγερν. Μάλιστα, το ενδιαφέρον από την πλευρά των Βαυαρών ίσως δείχνει ότι δεν θα συνεχίσει ο Νίκλας Σίλε, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου.

Πολ Πογκμπά 
Για άλλη μια μεταγραφική περίοδο αναμένεται να «παίξει» το όνομα του Γάλλου μέσου, ο οποίος όλο θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλο μένει. Με δεδομένο ότι θα γίνει ξεσκαρτάρισμα στο «Ολντ Τράφορντ» δεν αποκλείεται ο Πογκμπά να περνά τους τελευταίους μήνες της καριέρας του εκεί. Και που θα πάει; Και γι’ αυτόν τον παίκτη ενδιαφέρεται η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Γιουβέντους. Υπάρχει και η Παρί, που δεν μένει αδιάφορη για την περίπτωσή του.

Πάουλο Ντιμπάλα 
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν περισσότερες ενδείξεις ότι τελικά θα ανανεώσει με τη Γιουβέντους, αλλά όσο οι δύο πλευρές δεν καταλήγουν σε συμφωνία, όλα είναι πιθανά. Η παραμονή του Αργεντινού θεωρείται προτεραιότητα για τους «μπιανκονέρι», αλλά με δεδομένο ότι ακόμα δεν υπάρχουν υπογραφές και ανακοινώσεις δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για τον Ντιμπάλα. Εξάλλου το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης βρέθηκε ένα βήμα από τη μετακίνησή του στην Τότεναμ και δεν αποκλείεται να υπάρχει ακόμα πρόθεση των Λονδρέζων για την απόκτησή του.

Οι τρεις της Τσέλσι, ο Μπέιλ, ο Μαρσέλο, ο Ντι Μαρία και οι άλλοι
Και δεν είναι μόνο αυτοί οι τέσσερις, οι περιπτώσεις των οποίων ξεχωρίζουν και αναμένεται να είναι αυτές που θα προσελκύσουν την μεγαλύτερη προσοχή. Για παράδειγμα, οι άνθρωποι της Τσέλσι κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα καθώς το 2022 λήγουν τα συμβόλαια όχι μόνο του Ρούντιγκερ, αλλά επίσης και των άλλων τριών της άμυνας: του Τιάγκο Σίλβα, του Θέσαρ Αθπιλικουέτα και του Αντρέας Κρίστενσεν.

Θα κρατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος επέστρεψε από την Τότεναμ, αλλά για άλλη μια χρονιά είναι σκιά του εαυτού του; Και τι θα γίνει με τον Μαρσέλο, ο οποίος μετά από 15 χρόνια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει στο πλαίσιο και ανανέωσης που θα γίνει στην ομάδα; Τι θα συμβεί με τον Λούκα Μόντριτς, το συμβόλαιο του οποίου επίσης λήγει το προσεχές καλοκαίρι; Στην περίπτωση του Κροάτη όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία για να παίξει άλλον έναν χρόνο στη «βασίλισσα».

«Πονοκέφαλος» υπάρχει και στη Μπαρτσελόνα κυρίως με την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ και πρέπει να ληφθεί απόφαση για το αν τον θέλουν ή όχι. Ο Σέρζι Ρομπέρτο θα είναι πιθανότατα ένας από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από τη Βαρκελώνη χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα. Σε ό,τι αφορά την Ατλέτικο λήγουν τα συμβόλαια των Λουίς Σουάρες και Φελίπε και φαίνεται πως και για τους δύο θα γίνει προσπάθεια να συνεχίσουν.

Στην ίδια κατάσταση είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία στην Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο να τον θέλει, αλλά να παραμένει αμφίβολο αν θα είναι ο Αργεντινός και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας. Αβέβαιο είναι το μέλλον του Αντρέα Μπελότι στην Τορίνο και του Λορέντσο Ινσίνιε στη Νάπολι, όπως επίσης και του Ούγκο Γιορίς στην Τότεναμ. Τελειώνουν, επίσης τα συμβόλαια του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και του Ιβάν Πέρισιτς στην Ίντερ, του Φρανκ Κεσιέ, ο οποίος… πολιορκείται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και του Σίμον Κίερ στη Μίλαν, του Τζέσε Λίνγκαρντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και του Αλεξάντρ Λακαζέτ στην Άρσεναλ.

Χατζηγιοβάνης και Λάμπρου παρέα στο Παρίσι! (Photos)

Previous article

Ο Σένκεφελντ δείχνει από τα πρώτα ματς γιατί παραμένει ο καλύτερος στόπερ του Παναθηναϊκού (pics)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.