0

Η υπόθεση της ανανέωσης του Τάσου Χατζηγιοβάννη βρίσκεται πάλι στο προσκήνιο, όμως αυτήν την φορά δεν υπάρχει λόγος ούτε να γίνει σήριαλ, ούτε να τραβήξει καιρό.

Κι αυτό γιατί πλέον ο Τάσος είναι 24 χρόνων και οι ανάγκες έχουν μετατοπιστεί. Πριν 3,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν τον Χατζηγιοβάννη και δεν είχε την πολυτέλεια να τον αφήσει για άλλες πολιτείες, όταν το πρότζεκτ του Γιώργου Δώνη βασισμένο στους Έλληνες πιτσιρικάδες έτρεχε με τα καλά και τα στραβά του.

Σήμερα, ο Χατζηγιοβάννης έχει περισσότερο ανάγκη την ομάδα μιας και δεν ισχύουν τα τότε δεδομένα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είναι το ταλέντο, η θέση του στην βασική ενδεκάδα ενός μη κανονικού Παναθηναϊκού δεν είναι εξασφαλισμένη και τα δείγματα γραφή του δεν είναι τόσο ελκυστικά , ώστε να του χτυπήσει την πόρτα μια πολλά υποσχόμενη ομάδα από ένα πρώτης γραμμής πρωτάθλημα.

Καλώς ή κακώς (κακώς!), ο Παναθηναϊκός που δεν κάνει πρωταθλητισμό και στηρίζεται στις μετριότητες του Αλαφούζου, αποτελεί μέχρι και σήμερα ευκαιρία για παίκτες, ώστε να ανέβουν πιο εύκολα και να διακριθούν. Ο Τάσος εκμεταλλεύτηκε τις συγκυρίες όσον αφορά το πρώτο, αλλά δεν έχει πετύχει το δεύτερο.

Εάν ήμουν στην θέση του, θα κοιτούσα πως θα τα βρω με την ομάδα και θα κοιτούσα που υπάρχουν λιγότεροι κίνδυνοι. Να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό με λιγότερα από αυτά που ζητάω ή να πάω σε ένα ξένο πρωτάθλημα με το συμβόλαιο που θέλω;

Για εμένα, το ρίσκο βρίσκεται ξεκάθαρα στην δεύτερη περίπτωση…

11 αστέρες που είναι ελεύθεροι να υπογράψουν όπου θέλουν

Previous article

Λευτέρης Μαντζούκας: Το « πράσινο διαμαντάκι» που πρέπει να στηριχθεί

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.