0

Καταλαβαίνει την απόφαση του Παναθηναϊκού ο Μαουρίσιο και δηλώνει πιστός στην ομάδα αλλά και ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό είναι ο Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ανακοίνωσε μέσω των σόσιαλ μίντια ότι είναι θετικός στον COVID – 19 και ότι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια του Τριφυλλιού στο ματς με τον Άρη. Αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση του Παναθηναϊκού για την μεταγραφή του και δήλωσε πιστός και επαγγελματίας.

Η ανάρτηση του Μαουρίσιο

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς για το μήνυμα αγάπης και υποστήριξης. Ελπίζω να καταλάβετε την επιθυμία μου για αλλαγή, ωστόσο, ο σύλλογος αποφάσισε να μην με αποδεσμεύσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο όπως έκανα πάντα, είμαι επαγγελματίας!!!! Περισσότερο από ποτέ χρειάζομαι την υποστήριξή σας. Το αποτέλεσμα μου για τον Covid ήταν θετικό και μόλις το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, θα εργαστώ σκληρά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό”, έγραψε ο Μαουρίσιο στο instagram.

Αλλαγή σελίδας ο Σπύρος Τζαβίδας – Σταματάει το ποδόσφαιρο για να γίνει….!!

Previous article

Ψάχνει από τώρα χαφ ο Παναθηναϊκός!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.