0

Ο Τζουάν Λαπόρτα ήρθε σε συμφωνία με τον Μίνο Ραϊόλα για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον γνωστό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα, για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάλαντ στον καταλανικό σύλλογο.

Ο Νορβηγός σταρ, όπως όλα δείχνουν, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, αλλά να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον σύλλογο που τον ανέδειξε. Στη μάχη για την απόκτησή του συμμετέχουν κολοσσοί του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με το δίδυμο Ρεάλ – Μπαρτσελόνα να είναι εκείνο που έχει κερδίσει ξεκάθαρο έδαφος.

Σύμφωνα μάλιστα, με τον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό, Deportes Quatro, ο 21χρονος φορ έχει επιλέξει την Μπαρτσελόνα, προκειμένου να αποφύγει να συμπέσει με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην περίπτωση που τελικά, ο Γάλλος καταλήξει στη Ρεάλ. Άλλωστε, ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στον εκπρόσωπό του, πως επιθυμεί να είναι ο ηγέτης στην επόμενη ομάδα που θα πάει.

 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των Καταλανών έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ραϊόλα, με την αύξηση της προσφοράς να είναι η απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί το deal μεταξύ των δύο πλευρών. Συγκεκριμένα, οι “μπλαουγκράνα” θα χρειαστεί να συγκεντρώσουν ένα ποσό μεγαλύτερο της τάξεως των 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εντάξουν τον Νορβηγό στο ρόστερ τους.

Υπενθυμίζεται, πως στην παρουσίαση του Φεράν Τόρες τη Δευτέρα (3/1), ο Λαπόρτα προανήγγειλε την άφιξη νέων παικτών στο Καμπ Νου, προειδοποιώντας πως ο ισπανικός σύλλογος επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι των μεταγραφών.

 

Να νικήσει τον Άρη ..και τις απουσίες!

Previous article

Λεπτομέρειες για Γιόβιτς – Δεν θα γίνει άλλη αλλαγή στο ρόστερ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.