0

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο Άλβαρο Μοράτα θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπαρτσελόνα

Παίκτης της Μπαρτσελόνα θα πρέπει να θεωρείται ο Άλβαρο Μράτα σύμφωνα με δημοσίευμα της “As” το οποίο τονίζει ότι απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Συγκεκριμένα οι μπλαουγκράνα τα βρήκαν σε όλα με την Γιουβέντους για να διακοπεί ο δανεισμός του Ισπανού από την Ατλέτικο, ενώ τα έχουν βρει και με τους Μαδριλένους.

Ο παίκτης θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης και θα μπει οψιόν αγοράς του η οποία αναμένεται να φτάνει τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό θα πρέπει να δώσουν και οι Μαδριλένοι στην Μπαρτσελόνα εάν θέλουν να κρατήσουν τον Γκριεζμάν. Οπότε, οι δύο ομάδες αναμένεται να τα βρουν κάπως έτσι για την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους.

 

Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο παίκτης μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και την Τετάρτη (05/01) από την Μπαρτσελόνα και να είναι διαθέσιμος για το Super Cup κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στις 12 Ιανουαρίου.

 

Αφιέρωμα: Πέντε Αμερικανοί παιχταράδες που φόρεσαν τα πράσινα (videos)

Previous article

Όταν ο Γιόβιτς αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό και έβγαλε 8 ασίστ! (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.