0

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια καθαρή νίκη με 2-0 επί του Άρη και καταγράφουμε όλα όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Μπρινιόλι: Η εστία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι δεν απειλήθηκε από τον Άρη. Ωστόσο, του πιστώνεται το γεγονός ότι στις πολλές φορές που πήρε την μπάλα στα πόδια του, έκανε πάντα την σωστή επιλογή

Βαθμός: 7

Χουάνκαρ: Ο Χουάνκαρ δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά. Ήταν πολύ πιο προσεκτικός στα αμυντικά του καθήκοντα. Φυσικά από τα πόδια του έγινε η σέντρα, όπου ξεκίνησε η φάση του 1-0. Πολύ καλή η παρουσία του.

Βαθμός: 7

Βέλεθ: Πραγματικός… βράχος και σήμερα ο Φραν Βέλεθ. Ο Ισπανός σέντερ μπακ έβγαινε πρώτος σε όλες τις μπαλιές και δεν άφησε να περάσει ούτε… μύγα στην περιοχή του τριφυλλιού. Πoλύ καλή η συνεργασία του με τον Σένκεφελντ.

Βαθμός: 8

Σένκεφελντ: Ο Σένκεφελντ είναι εδώ και το έδειξε γι΄άλλο ένα ματς. Όποτε χρειάστηκε βγήκε πρώτος στην μπάλα και η γενικότερη παρουσία του ήταν πολύ καλή. Θετικό το πρόσημο για τον Ολλανό.

Βαθμός: 7

Σάντσες: Εκπληκτική εμφάνιση από τον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντίνος ήταν φοβερός σήμερα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Εξαφάνισε τόσο τον Ιτούρμπε όσο και τον Λούμορ.

Βαθμός: 8

Αλεξανδρόπουλος: Μυαλωμένο παιχνίδι από τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. Ο νεαρός κράτησε πολύ καλά την θέση του και δεν έκανε πολλά λάθη. Θετικός το πρόσημο.

Βαθμός: 7

Λούντκβιστ: Καλή εμφάνιση από τον Λούντκβιστ. Ο χαφ του τριφυλλιού κράτησε σωστά την θέση του και βοήθησε πολύ στο να σπάει το πρεσινγκ του Άρη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχε και καιρό παίξει.

Βαθμός: 7

Βιγιαφάνιες:Άλλη μια ηγετική εμφάνιση από τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντίνος ήταν πραγματικά παντού στον αγωνιστικό χώρο. Έκοβε, μοίραζε, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από δική του πάσα ξεκίνησε το 1-0. Ηγετική εμφάνιση από τον Λούκας.

Βάθμος: 8

Παλάσιος: Εκπληκτικός ο Παλάσιος. Ο Αργεντίνος έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Άρη. Πέτυχε το 1-0, μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ από δική του πάσα έβαλε το γκολ ο Αϊτόρ. Πειστική εμφάνιση.

Βαθμός: 9

Αϊτόρ: Άλλος παίκτης φέτος ο Αϊτόρ. Ο Ισπανός έδωσε την ασίστ στο 1-0 ενώ πέτυχε και το 2-0 του τριφυλλιού. Σε όλο το ματς είχε σωστές επιλογές και αποτελούσε ένα μόνιμο κίνδυνο για την εστία των φιλοξενούμενων.

Βαθμός: 9

Μακέντα:Ο Κίκο πάλεψε καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Άρη. Κλείστηκε από την άμυνα του Αρη, αλλά σε πάρα πολλές φάσεις… τραβήχτηκε έξω για να σπάσει την μπάλα.

 Βαθμός: 7

Ιωαννίδης:

Βιτάλ:

Κώτσιρας:

Χατζηθεοδωρίδης:

Τα highlights από τον θρίαμβο των «πρασίνων» (Vid)

Previous article

Λούντκβιστ: «Έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.