0

Mία εβδομάδα πριν το παιχνίδι (14/1) με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

«Συναγερμός» στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς στα τελευταία τεστ βρέθηκαν κάποια νέα κρούσματα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου και άπαντες περιμένουν και τους επαναληπτικούς ελέγχους για να δουν το μέγεθος της διασποράς.

Αν και, προς το παρόν τουλάχιστον, η ομάδα του λαού έχει τον απαραίτητο αριθμό διαθέσιμων παικτών για να αγωνιστεί, ζήτησε από την Winner League την αναβολή της αναμέτρησης με την Νες Ζιόνα την προσεχή Κυριακή (9/1).

Ακόμη και αν η λίγκα δεν αναβάλει το παιχνίδι, η Μακάμπι έχει το δικαίωμα να το πράξει από μόνη της, καθώς υπάρχει κανόνας στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, που αναφέρει ότι μία ομάδα μπορεί να μεταθέσει κάποιον αγώνα της μόνο για μία φορά και εφόσον έχει να κάνει με κρούσματα κορωνοϊού.

Παρ’ όλα αυτά, ανησυχία επικρατεί και στην Euroleague καθώς ακολουθεί διαβολοβδομάδα και αν η Μακάμπι δεν έχει οκτώ παίκτες, τότε θα αναβληθούν δύο ακόμη αγώνες της, εκ των οποίων ο ένας είναι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (14/1).

Ο Ολλανδός Χίγκλερ στο Βόλος – Παναθηναϊκός

Previous article

Στο ψάξιμο ο Διούδης…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.