0

Σημαντική εξέλιξη για την νεά έδρα του τριφυλλιού.

Την ώρα που αναμένονται οι αποφάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Διπλή Ανάπλαση, ο Δήμος Αθηναίων έχει δρομολογήσει τη δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Βοτανικό.

Πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη, αφού αποδεικνύει τη βούληση του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να μην καθυστερήσει άλλο και να επισπεύσει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων τακτοποίησε όλα τα διαδικαστικά θέματα, ενω προηγήθηκαν και οι μελέτες που πρέπει για να διενεργηθεί ένας κρατικός διαγωνισμός.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος έχει λάβει θετική απάντηση από το Υπουργείο Οικονομικών για το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Το συνολικό κόστος για τις προπαρασκευές, ώστε να δημοπρατηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο στη διάρκεια του 2022, θα ξεπεράσει τις 600.000 ευρώ, ποσό το οποίο έχει εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου της Αθήνας.

Δείτε τα έγγραφα της απόφασης του Δήμου για την έγκριση του σχεδίου του διεθνή διαγωνισμού:

 

 

Ο ρόλος του Νέντοβιτς και οι ευρωλιγκάτες προτάσεις

Previous article

Κάντο όπως η Ρεάλ: Πως να έχεις κέρδος από το μπάσκετ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.