0

Ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη!

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Οι πράσινοι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν κατά πολύ ανώτεροι από τον αιώνιο αντίπαλο σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού κάνοντας τον να φαίνεται ομαδούλα επίπεδου Ιωνικού και Απόλλωνα.

Αυτό που έλειψε από την ομάδα ήταν η καλή τελική προσπάθεια και οι μεγάλες φάσεις. Σε όλα τα υπόλοιπα σημεία οι πράσινοι ήταν άψογοι. Αυτό που κάνει όμως τη διαφορά είναι το γκολ και γκολ δεν μπήκε…

Με βάση την εικόνα του παιχνιδιού είναι για να χτυπάμε τα κεφάλια μας στον τοίχο που δεν κερδήθηκε αυτό το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα φάνηκε και σήμερα ξεκάθαρα ότι η ομάδα για να ανέβει επίπεδο χρειάζεται αυτά που έχουμε βαρθεθεί να γράφουμε εδώ και δυο μήνες (στόπερ, δυο χαφ στις θέσεις 6 και 8, αριστερό μπακ πίσω από τον Χουάνκαρ). Στη λίστα θα πρέπει να προστεθεί και ένα βαρβάτο φορ.

Αν ο Παναθηναϊκός σήμερα είχε τον Μπεργκ στα ντουζένια, απέναντι στα χρέπια τύπου Μανωλά και Σωκράτη θα έκανε άνετο χατ τρικ. Ο Μακέντα είναι σκιά του εαυτού του και ο Ιωαννίδης θέλει πολύ δουλειά ακόμη για να ανέβει επίπεδο. Ο Καρλίτος προφανώς δεν αγωνίστηκε γιατί δεν έχει συνέλθει πλήρως ακόμη από την περιπέτεια με τον covid

Σε κάθε περίπτωση απόψε χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για μια σαρωτική νίκη…

Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός 48-90: Με όπλο την άμυνα!

Previous article

Τι κατάφερε και τι όχι ο Γιάννης Βονόρτας – Ξένος ο διάδοχος του

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.