0

Διούδης: Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν χρειάστηκε να επέμβει καθόλου. Όσες φορές πήρε την μπάλα δεν έκανε λάθος.

Βαθμός: 6

Κώτσιρας: Δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Κώτσιρα. Ο Έλληνας μπακ ήταν καλός τόσο στο επιθετικό όσο και στο αμυντικό κομμάτι. Από τα πόδια ξεκίνησε το υπέροχο γκολ του Καρλίτος.

Βαθμός: 7

Σένκεφελντ: Ο Ολλανδός σέντερ μπακ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την επιθετική γραμμή της Αναγέννησης. Αλάνθαστος στις πάσες, θετικό και γι΄ αυτόν το πρόσημο.

Βαθμός: 7

Σάρλια: Δεν ήταν πολλές οι φορές που χρειάστηκε να επέμβει, αλλά όταν χρειάστηκε το έκανε με επιτυχία.

Βαθμός: 6

Χουάνκαρ: Θετικό το πρόσημο για την σημερινή εμφάνιση του Ισπανού μπακ του τριφυλλιού. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα αμυντικά ενώ επιθετικά αποτέλεσε ένα διαρκή κίνδυνο για την Αναγέννηση.

Βαθμός: 7

Πέρεθ: Ο εγκέφαλος του Παναθηναϊκού γι΄ άλλο ένα παιχνίδι.  Δεν έκανε ούτε μία λάθος πάσα και με τις μπαλιές ακριβείας στα μπακ του Παναθηναϊκού, συνετέλεσε τα μέγιστα στο να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Βαθμός: 7

Μαουρίσιο: Θετικός και ο Ζοσέ Μαουρίσιο. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για 45 λεπτά και βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Βαθμός: 6

Βιγιαφάνιες: Ο Λούκας Βιγιαφάνιες βοήθησε και στο σημερινό παιχνίδι τον Παναθηναϊκό. Αλάνθαστος γι΄ άλλο ένα ματς, έδειξε ότι βρίσκεται σε περίοδο φόρμας. Άκρως θετικό το πρόσημο και σε αυτό το παιχνίδι.

Βαθμός: 7

Αϊτόρ: Γι΄ άλλο ένα ματς ο Αϊτόρ ήταν πάρα πολύ καλός. Ο Ισπανός έδωσε δύο ασίστ στα δύο πρώτα γκολ του τριφυλλιού, ενώ με ωραίο τελείωμα έγραψε το 3-0. Άλλος παίκτης ο Αϊτόρ φέτος.

Βαθμός: 8

Βιτάλ: Πάρα πολύ καλή εμφάνιση από τον Ματέους Βιτάλ. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε 45 λεπτά και σκόραρε δύο τέρματα με πανομοιότυπο τρόπο. Όσες φορές πήρε την μπάλα δημιούργησε κινδύνους.

Βαθμός: 8

Καρλίτος: Στην επανεμφάνιση του στην ενδεκάδα ο Καρλίτος ήταν πολύ καλός. Highlight της εμφάνισης του, η υπέροχη λόμπα με την οποία διαμόρφωσε το 4-0 στο 41ο λεπτό. Πέτυχε κι άλλο γκολ στο 64ο λεπτό, αλλά ακυρώθηκε, καθώς ήταν για εκατοστά εκτεθειμένος.

Βαθμός: 8

Αλεξανδρόπουλος: Ο Αλεξανδρόπουλος προσπάθησε, έτρεξε και ήταν αλάνθαστος. Θετικό το πρόσημο, χωρίς να εντυπωσιάσει.

Βαθμός:6

Παλάσιος:  Ο Παλάσιος μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να απειλήσει, ενώ μάλιστα πέτυχε ένα γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Βαθμός: 7

Λούντκβιστ: Αγωνίστηκε στα τελευταία 30 λεπτά του αγώνα. Όλα είχαν κριθεί, έκανε σωστές, αλλά δεν πραγματοποίησε κάποια αξιοσημείωτη ενέργεια.

Βαθμός: 6

Ιωαννίδης: Κινητικός ο Φώτης Ιωαννίδης που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ στο 80ο λεπτό του αγώνα.

Βαθμός: 6

Σάντσες: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Βαθμός: –

 

Ο Γιοβάνοβιτς απέδειξε ότι δεν τα παρατάει με κανέναν από τους παίκτες του!

Previous article

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Ολοταχώς για τον τίτλο!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.