0

Η ατομική κριτική των πράσινων

Μπρινιόλι 
Δεν χρειάστηκε να δείξει τα αντανακλαστικά του και να κάνει κάποια σημαντική απόκρουση και κράτησε σχετικά εύκολα το μηδέν. Κάποιες σέντρες τις καθάρισε χωρίς πρόβλημα.
Βαθμός: 6

Κώτσιρας 
Βελτιωμένη η εικόνα του στα τελευταία ματς, το πιστοποίησε και στη Νεάπολη. Απέφυγε τα αβίαστα λάθη και ήταν συγκεντρωμένος.
Βαθμός: 6

Σένκεφελντ 
Οσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα πατάει στα πόδια του ο Ολλανδός στόπερ που μαζί με τον Βέλεθ έφτιαξαν ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο.
Βαθμός: 7

Βέλεθ 
Οπως και ο Σένκεφελντ έτσι και ο Βέλεθ δεν είχε κανένα πρόβλημα στον τομέα ευθύνης του και η συνεργασία του με τον Ολλανδό ήταν πολύ καλή. Δεν είναι τυχαίο ότι έγιναν αλλαγή και οι δύο επιθετικοί του Ιωνικού.
Βαθμός: 7

Χουάνκαρ   
Μία ακόμη θετική εμφάνιση από τον Ισπανό πλάγιο αμυντικό, που δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στην αριστερή πλευρά, παρότι δεν πήρε πολλές πρωτοβουλίες δημιουργικά.
Βαθμός: 7

Πέρεθ 
Η γνωστή πολύ καλή εικόνα του Ισπανού αμυντικού μέσου, που ενέπνεε σιγουριά στην κατοχή της μπάλας, ήταν άριστος τακτικά και έπαιζε σίγουρα. Ανασταλτικά επίσης δεν είχε προβλήματα.
Βαθμός: 7 

Μαουρίσιο
Η ηρεμία, η εμπειρία και η ικανότητά του να διαβάζει πότε πρέπει να δίνει ρυθμό υπήρξε σημαντικός παράγοντας για τον έλεγχο της μπάλας από τον Παναθηναϊκό. Καλός ματς από τον Βραζιλιάνο παρότι τον έχουμε δει και σε καλύτερα βράδια.
Βαθμός: 7

Βιγιαφάνιες
Μία ακόμα μεστή εμφάνιση από τον Βιγιαφάνιες που από πλευράς διάρκειας στην απόδοσή του ήταν ο κορυφαίος πράσινος. Εβγαλε πάθος για κάθε μπάλα, έκανε και πάλι αρκετά επιτυχημένα τάκλιν, έδωσε την ασίστ στον Αϊτόρ και βοήθησε σ’ όλες τις πτυχές του παιχνιδιού.
Βαθμός: 7

Αϊτόρ  
Το τρίποντο του Παναθηναϊκού στη δύσκολη έδρα της Νεάπολης φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Εβαλε ένα πανέμορφο γκολ που έκρινε το ματς και πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα.
Βαθμός: 8

Καρλίτος
Ηταν αυτός που έκανε την κίνηση στην πλάτη της άμυνας και έδωσε τη δυνατότητα σε Βιτάλ και Βιγιαφάνιες να συνεργαστούν, έβγαλε μία έξοχη κάθετη στον Βιτάλ και όλα αυτά παρότι δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε.
Βαθμός: 7

Βιτάλ
Πολύ καλή η εικόνα του Βραζιλιάνου, που είχε ορισμένες εξαιρετικές ενέργειες και συμβολή στη φάση του γκολ. Ενα λάθος έκανε, στη φάση που βγήκε τετ α τετ από τον Καρλίτος και καθυστέρησε, αλλά αυτό δεν αναιρεί το θετικό του πρόσημο.
Βαθμός: 7

Ιωαννίδης
Προσπάθησε να κρατήσει τη μπάλα και να λειτουργήσει ως σκαλοπάτι από το μεσαίο στο επιθετικό τρίτο, άλλοτε τα κατάφερε άλλοτε όχι. Είχε διάθεση αλλά δεν ξεχώρισε.
Βαθμός: 6

Παλάσιος
Δεν κατάφερε να μπει στο πνεύμα του αγώνα παρότι υπήρχαν χώροι προς εκμετάλλευση. Ηταν μαχητικός όπως πάντα αλλά δεν του βγήκε το ματς.
Βαθμός: 5

Αλεξανδρόπουλος
Επαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.
Βαθμός: –

Αϊτόρ: «Χαρούμενος για τη νίκη κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο»

Previous article

Ρούμπεν Πέρεθ: «Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.