0

Ο Φεντερίκο Μακέντα χειρουργήθηκε χθες στον αστράγαλο στην Ιταλία, με την αποκατάστασή του να ξεκινάει από αύριο ενώ η επιστροφή του στην δράση υπολογίζεται στους 2 με 2,5 μήνες, κάτι που σημαίνει ότι η σεζόν για τον φορ του τριφυλλιού ουσιαστικά τελειώνει.

Την πόρτα του χειρουργείο πέρασε ο Φεντερίκο Μακέντα, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

 

Ο Ιταλός σέντερ φορ του τριφυλλιού χειρουργήθηκε στην πατρίδα του, ενώ σήμερα θα βγει από το χειρουργείο και από αύριο θα ξεκινήσει την αποκατάστασή του. Στην χώρα μας αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δύο εβδομάδες, ενώ η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 2 με 2,5 μήνες.

Έτσι λοιπόν πρακτικά ο Ιταλός τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν. Το πρόβλημα αυτό ταλαιπωρεί αρκετό καιρό τον Ιταλό και στο πράσινο στρατόπεδο αποφάσισαν να πάνε στη λύση του χειρουργείου, μιας και η συντηρητική αγωγή που ακολούθησε αρχικά δεν τον βοήθησε.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τρεις μεταγραφές τον Γενάρη!

Previous article

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε διάνα με τον Γκατσίνοβιτς αλλά πρέπει να γίνει πολύ πιο εύστοχος

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.