0

Σαν σήμερα, 25 Φεβρουαρίου του 2010, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-3 την Ρόμα στην Ιταλία και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Europa League.

Με περίπου 10.000 οπαδούς στο πλευρό τους, οι «πράσινοι» πήρανε μία σπουδαία νίκη μέσα στην Ιταλία και «σφράγισαν» την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Παρά το γρήγορο γκολ των Ιταλών (Ρίισε 11′), το «τριφύλλι» μέσα σε λίγα λεπτά (40′ και 43′, 45+) ανέτρεψε την κατάσταση. Στο 40ο λεπτό ο Σωτήρης Νίνης κέρδισε το πέναλτι, με τον Σισέ να μην αστοχεί και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα (43′), ο Νίνης με μακρινό σουτ έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό με 1-2 ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν μετά από μαγική πάσα του Έλληνα μεσοεπιθετικού, ο Σισέ νίκησε τον Ντόνι για να γράψει το 1-3. Οι Ιταλοί μείωσαν στο 67′ με τον Ντε Ρόσι, όμως το 2-3 παρέμεινε και οι «πράσινοι» πήρανε μία τεράστια πρόκριση.

Ξεκαθαρίζει η σέντρα με ΑΕΚ

Previous article

Το καλύτερο γήπεδο της χώρας, τα οφέλη των συμφωνιών και η ώρα της μεγάλης απόφασης

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.