0

Παρά το γεγονός ότι η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρήσει τον Κιλιάν Μπαπέ στο ρόστερ της, ο Γάλλος επιθετικός φέρεται να απέρριψε για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο ανανέωσής του.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθώντας τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Κιλιάν Μπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα πιέζει τον Γάλλο άσο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, ωστόσο ο 23χρονος επιθετικός μοιάζει ανένδοτος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», ο Κιλιάν Μπαπέ απέρριψε την τελευταία πρόταση που έλαβε από την διοίκηση της Παρί, η οποία ήταν λευκή επιταγή, με τον νεαρό αστέρα να έχει τη δυνατότητα να καταχωρήσει ένα ποσό κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ετησίως.

Ωστόσο, ο Μπαπέ φέρεται να έχει πάρει την απόφασή του και να επιθυμεί να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Βέβαια, μερικές ημέρες νωρίτερα στη Γαλλία ανέφεραν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει δώσει διορία στον επιθετικό της να απαντήσει μέχρι τις 15 Μαρτίου. Αλλά όπως φαίνεται ο τελευταίος έχει ήδη αποφασίσει…

 

Άνετα και χωρίς να φορτσάρει νικητής ο Παναθηναϊκός!

Previous article

Τα καλύτερα του Νέντοβιτς με το ρεκόρ πόντων κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.