0

Η ομάδα διεκδικεί την επιστροφή της στην Ευρώπη και την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως η διοίκηση του Παναθηναϊκού σχεδιάζει τη στελεχιακή ενδυνάμωση με παλαίμαχους, όπως ο Άγγελος Μπασινάς.

Η πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη στον Παναθηναϊκό Β με την ιδιότητα του γενικού αρχηγού, είναι προάγγελος για αντίστοιχες προσθήκες στην πρώτη ομάδα. O Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει να στελεχώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα με πρόσωπα που θα διευκολύνουν το έργο του προπονητή και θα συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “sportday.gr”.

Μία από τις πιο δυνατές υποψηφιότητες που εξετάζονται από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είναι ο Άγγελος Μπασινάς. Ο παλαίμαχος αμυντικός χαφ έχει το προφίλ που θέλουν στο Τριφύλλι και το όνομα του θα «παίξει» δυνατά στις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν την άνοιξη.

Ο Μπασινάς συγκαταλέγεται στους μόνιμους θαμώνες του «Απόστολος Νικολαΐδης» και την Κυριακή, παρακολούθησε τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ. Ο Μπασινάς έρχεται μαζί με την Σωτήρη Κυργιάκο, ενώ στη διάρκεια του αθηναϊκού ντέρμπι είχε συνομιλία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογιέτ και τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών ομάδων, Τάκη Φύσσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πόστα που ανοίγουν στο οργανόγραμμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν προβλέπουν την ανασύσταση ενός χαρτοφυλακίου ανάλογου με εκείνο που κατείχε ο Νίκος Νταμπίζας. Πρόκειται για θέσεις με πιο περιορισμένες αρμοδιότητες, όπως για παράδειγμα ενός γενικού αρχηγού ή του τιμ μάνατζερ.

Ειδικά εφόσον συνεχίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, θα προσληφθούν άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον Σέρβο προπονητή και δεν θα τον «καπελώσουν». Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αναζητούν ισχυρές προσωπικότητες, με σημαντικό παρελθόν στο Σύλλογο, για να επαναφέρουν την αύρα του νικητή στα αποδυτήρια.

Προς το παρόν, όλα επεξεργάζονται σε επίπεδο σχεδιασμού και δεν υπάρχει κάτι τελειωμένο. Οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ έχουν προβεί σε μερικές διερευνητικές επαφές, όμως όχι παραπέρα. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτή τη φορά το σχέδιο στελέχωσης δεν θα διακοπεί.

 

Τουρκία-Ελλάδα 67-76: Κούρσεψε την Πόλη η Ελλαδάρα με «οδοστρωτήρα» Παπαγιάννη!

Previous article

Μαντζούκας: «Επιδιώκω να αρπάζω κάθε ευκαιρία στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.