0

Το φλέγον ερώτημα που απασχολεί πολλούς φίλους του Παναθηναϊκού

Αλήθεια, κατά πόσο θα μπορούσε να θεωρηθεί εφικτή μια ενδεχόμενη επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό μετά την απόφαση της Euroleague για αναστολή των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων των ρωσικών ομάδων για ένα μήνα;

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη: Παρά τα όσα συμβαίνουν μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, τα οποία σαφώς έχουν φέρει τους ρωσικούς συλλόγους στο χείλος του γκρεμού, το come back του «Super Mario» στην ομάδα της καρδιάς του είναι σχεδόν απίθανο να λάβει χώρα πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και το επερχόμενο καλοκαίρι.

Με απλά λόγια, μπορεί ο ένας παίκτης μετά τον άλλο να αποχωρούν από τη Ρωσία και κατά συνέπεια από τις ομάδες τους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να υπογράψουν όπου επιθυμούν προτού λυθούν τα συμβόλαιά τους. Συγκεκριμένα, ο Μάριο Χεζόνια δεσμεύεται με την Ούνικς μέχρι το καλοκαίρι του 2022 κι ακόμη κι αν αποφασίσει να φύγει από το Καζάν, είναι βέβαιο ότι δεν γίνεται να παίξει φέτος με άλλη ομάδα στη Euroleague. Κι αυτό, γιατί η μεταγραφική περίοδος αποκλειστικά για ομάδες της διοργάνωσης (δηλαδή, μια ομάδα της Euroleague αποκτά παίκτη από άλλη ομάδα της Euroleague) ολοκληρώθηκε στις 23 Φεβρουαρίου.

Βέβαια, με τα όσα έχουν συμβεί, το πιο πιθανό σενάριο προβλέπει ότι οι περισσότεροι μη Ρώσοι παίκτες των ΖενίτΤΣΣΚΑ και Ούνικς θα αποχωρήσουν οριστικά κι αμετάκλητα από τις εν λόγω ομάδες μετά το τέλος της σεζόν, όταν και πρακτικά θα είναι εφικτή η μεγάλη επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στον «Εξάστερο». Το τι θα συμβεί τότε, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Όμως, αυτό που είναι σίγουρο είναι ένα: Ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το μαζικό κύμα αποχωρήσεων από το ρωσικό μπάσκετ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Συνεπώς, υπομονή μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς πολλά μπορούν να συμβούν.

Ατομικό ο Παπαπέτρου και ο Ουάιτ – «Μέσα» ο Μποχωρίδης

Previous article

Παρί Σεν Ζερμέν: Θα φτάσει να «σκάει» 234 εκατομμύρια το χρόνο στην τριπλέτα Μέσι – Νεϊμάρ – Μπαπέ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.