0

Αυτός είναι ο άνθρωπος που οφείλει να βάλει αγωνιστική τάξη στην ομάδα.

Φυσικά 3 και 4 παίκτες μόνο αρκετοί δεν είναι. Και ειδικά όταν παίκτες «κλειδιά» όπως ο Ντάριλ Μέικον είναι σε… αισχρό βράδυ δε μπορείς να έχει απαιτήσεις. Υπάρχει όμως μια απαίτηση η οποία είναι εκ των ουκ άνευ. Να παλεύεις. Να μάχεσαι και να προσπαθείς. Γιατί πολλοί στον Παναθηναϊκό απόψε δεν έκαναν ούτε αυτό.

Και αυτό είναι θέμα Πρίφτη. Αυτός είναι ο άνθρωπος που οφείλει να βάλει αγωνιστική τάξη στην ομάδα. Είναι αδιανόητο ο Παναθηναϊκός να παρουσιάζει τέτοια αγωνιστική διαφορά στην εικόνα του σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Είναι απαράδεκτο για τον Παναθηναϊκό, των οποιονδήποτε συνθηκών, να γνωρίζει δύο ήττες από την τελευταία της βαθμολογίας και να αναπτύσσει πελατειακές σχέσεις. Προβλήματα και δικαιολογίες υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, όμως ο Παναθηναϊκός οφείλει να τις ξεπερνάει και να μάχεται μέχρι να ακουστεί η κόρνα.

Το επόμενο διάστημα, αν όλα πάνε καλά, ο Δημήτρης Πρίφτης θα δει τους παίκτες του να επιστρέφουν σε αγωνιστική δράση. Τώρα η ομάδα του «τριφυλλιού» μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Στην πιο κομβική στιγμή της χρονιάς. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να βρουν ρυθμό, χημεία, αυτοματισμούς και επιτέλους να παίξουν μπάσκετ… διαρκείας. Αν θέλουν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα και να μη μείνουν με το Super Cup.

Ο Ανδρεόπουλος βάζει τον Παναθηναϊκό πάνω από όλα γιατί… είναι ο Παναθηναϊκός

Previous article

Ο… μυρωδιάς Γιοβάνοβιτς και οι… αποτυχημένοι παικταράδες- Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό στον ΠΑΟ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.