0

Έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήθελε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Αποκαλυπτικός ο Ντάνιελ Μπατίστα, ο οποίος έκανε γνωστό ότι ο Γιώργος Βαρδινογιάννης ήθελε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ένα απόσπασμα των όσων είπε στη «SportDay»:

Στην Ελλάδα τελικά πώς ήρθες;

Το καλοκαίρι του 1986 ήρθα στην Ελλάδα και έκανα προετοιμασία με τον Αχαρναϊκό για να είμαι σε φόρμα και για να δοκιμαστώ πάλι σε ομάδες. Έτσι πήγα και στον Εθνικό, όπου με είδε ο Μουρκάκος και σχεδόν αμέσως μου έφερε συμβόλαιο για να υπογράψω.

Έτσι ξεκίνησε η καριέρα σου στην Ελλάδα. Αλήθεια το ματς με τον Παναθηναϊκό όπου κερδίσατε 3-6 στο Ολυμπιακό στάδιο ήταν και το καλύτερο στην καριέρα σου;

Δεν ξέρω και δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Αυτό που ξέρω είναι ότι εκείνη τη μέρα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε ονόματα τεράστια. Σαραβάκος, Ζάετς, Ρότσα και όλοι οι μεγάλοι παίκτες.

Πες μου κάποια ιστορία από εκείνο το ματς που δεν έχεις ξαναπεί.

Θυμάμαι ότι πριν το παιχνίδι, ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης μου έλεγε συνέχεια: “Ντανιέλ εσύ θα τους κερδίσεις μόνος σου”. Η αλήθεια είναι πως ήθελα κι εγώ να αποδείξω την αξία μου και ήταν και σχετικά εύκολο γιατί τότε ακόμα δεν με ήξεραν (γέλια). Πραγματικά νιώθω ότι από εκείνο το απόγευμα και μετά τα όσα κάναμε με την ομάδα στο χορτάρι του Ολυμπιακού σταδίου, με γνώρισε όλη η Ελλάδα. Κάναμε μαγικά πράγματα, που δεν μπορούσε να τα φανταστεί κανείς.

«Η συνάντηση μου στο γραφείο του Βαρδινογιάννη και ο Γκμοχ που με ήθελε συνέχεια»

Μετά από αυτό το ματς όμως σε έμαθαν όλοι και άρχισαν και να σε παρακολουθούν. Πότε ήρθε και η πρώτη πρόταση;

Θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ξανά. Μετά το ματς αυτό, ένας φίλος μου που είναι τώρα μάνατζερ ο Μάκης Μίχας, δούλευε στην Λέσχη Εφολιστών Πειραιά. Ήρθε και μου είπε ότι βρήκε τον Βαρδινογιάννη και του μίλησε για μένα. Πράγματι, ο κ. Βαρδινογιάννης με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι με ήθελε στον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο ως ελεύθερο. Δεν μπορούσα όμως εγώ, γιατί είχα συμβόλαιο με τον Εθνικό και ήμουν μόνο ένα χρόνο στην ομάδα. Έτσι δεν έγινε κάτι παραπάνω. Τότε μου είχε πει ο κ. Βαρδινογιάννης, επειδή μιλήσαμε αρκετά, ότι είχε έρθει και με το καράβι του στο Κάπο Βέρντε και ήξερε την πατρίδα μου.

Άλλες προτάσεις είχες;

Αρκετές. Θυμάμαι ότι η Λάρισα που τότε προπονητής ήταν ο Γκμοχ με ήθελε συνέχεια. Μάλιστα μιλούσα αρκετές φορές με τον πρόεδρο τον κ. Καντώνια στα γραφεία του στην “βιοκαρπέτ”, όμως δεν έγινε και πάλι τίποτα. Μπορεί να υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, όμως εγώ δεν τις μάθαινα γιατί είχα συμβόλαιο και μπορεί απλά να τις μετέφεραν στον Εθνικό.

Ο Χάλαντ θέλει να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα!

Previous article

Ο Παλάσιος παίκτης του μήνα στη Superleague

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.