0

Δυνατές δηλώσεις!

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, τόσο για αγωνιστικά θέματα όσο κυρίως για την απόφασή του να αποτραβηχτεί από τα του ελληνικού ποδοσφαίρου, προχώρησε μέσω ο Βαγγέλης Βλάχος.

Ο παλαίμαχος άσος Πράσινων και Κιτρινόμαυρων και πρώην προπονητής, δεν μάσησε τα λόγια του και, προφανώς, για μια ακόμα φορά  όσα δήλωσε έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

“Έκλεβε τα ματς ο Μπόλονι – Αποτυχημένη σεζόν για ΑΕΚ – Τίτλο ο Παναθηναϊκός”

Για τον Παναθηναϊκό ποια είναι η άποψή σας;

“Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρόνια. Έχω μείνει στην ομάδα τού Δώνη, με τα ελληνόπουλα, που πάλευαν με πάθος και χαρά σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι η ομάδα τού Γιοβάνοβιτς είναι καλύτερη τα τελευταία χρόνια. Είναι ομάδα που παλεύει τα ματς και τα κερδίζει, δεν τα κλέβει όπως έκανε πέρσι ο Μπόλονι”.

 “Για εμένα, που έχω παίξει στον Παναθηναϊκό, δεν αρμόζει το να βγει στην Ευρώπη σκετά ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να βγαίνει στην Ευρώπη κερδίζοντας τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός έβγαινε κερδίζοντας τίτλους, είναι τεράστιος σύλλογος. Η ομάδα δεν έχει παίκτες που μπορούν να φορούν αυτή τη βαριά φανέλα, όμως ας γίνει αυτό το μικρό βήμα τής Ευρώπης και μετά βλέπουμε”.

“Βόμβα” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από την Λίβερπουλ ο Σαλάχ!

Previous article

Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.