0

Το πρώτο Grand Prix του 2022 βάφτηκε στα κόκκινα της Ferrari, με τον Λεκλέρκ να τερματίζει πρώτος στο Μπαχρέιν. Δεύτερος ο Σάινθ, βάθρο και για Χάμιλτον.

Από τον πρώτο κιόλας αγώνα της Formula 1 για το 2022, η Ferrari επιβεβαίωσε ότι επέστρεψε!

Τη δυναμική που έδειχνε μέχρι τώρα επιβεβαίωσε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς της Formula 1 στο Μπαχρέιν η Ferrari, αφού ο Λεκλέρ και ο Σάινθ τερμάτισαν στις δύο πρώτες θέσεις.

Στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον αφού και οι δυο Red Bull δεν κατάφεραν να τερματίσουν εγκαταλείποντας στο φινάλε με μηχανικά προβλήματα.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαξ Φερστάπεν, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τρεις γύρους πριν το τέλος, ενώ ο Σέρτζιο Πέρες στον τελευταίο.

Formula 1: Νίκη για Λεκλέρκ και Ferrari

H Φεράρι εδώ και πολλά, πάρα πολλά χρόνια αποτελούσε φάντασμα του πρότερου αγωνιστικού της εαυτού, οδηγώντας σε βαριά κατάθλιψη τους ορκισμένους οπαδούς της, που ακόμα και όταν έβλεπαν την Αγγελική Νικολούλη δεν έβλεπαν Φως στο Τούνελ.

Όχι πια, όμως: η Σκουντερία ετοιμαζόταν εδώ και καιρό για το 2022 και είναι πια πασιφανές πως οι κόποι της έπιασαν τόπο. Στο Μπαχρέιν, τον πρώτο αγώνα της σεζόν, κατέστη πασιφανές πως η Κόκκινη είναι το καλύτερο μονοθέσιο σε ολόκληρο το grid, κάνοντας όλους όσους την υποστηρίζουν να τσιμπιούνται μέχρι να τρέξει αίμα για να βεβαιωθούν πως δεν ονειρεύονται.

Και ξέρετε κάτι; Δεν ονειρεύονται: ο poleman Λεκλέρκ έφυγε εύκολα μπροστά με το που έσβησαν τα φώτα, έδωσε μια εντυπωσιακή μάχη (και την κέρδισε) με τον 2ο Μαξ Φερστάπεν στο μέσω περίπου του grand prix και στο τέλος, παρά το γεγονός πως το μονοθέσιο του Γκασλί πήρε φωτιά και βγήκε το Αυτοκίνητο Ασφαλείας στην πίστα εκμηδενίζοντας τις διαφορές, πήρε μια πανάξια νίκη, την πρώτη της ομάδας μετά την Σιγκαπούρη το μακρινό 2019.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο υπέροχα (η κηδεία της ελληνικής γλώσσας θα γίνει δημοσία δαπάνη) για την ιταλική ομάδα, καθώς ο Κάρλος Σάινθ συμπλήρωσε το ιστορικό 1-2 για την Φεράρι- το παρθενικό της επίσης από την Σιγκαπούρη το ’19 (τότε με Φέτελ-Λεκλέρκ-, στέλνοντας one-way στα ουράνια τους οπαδούς της.

 

 

Πρίφτης: «Έχω το μυαλό μου ακόμα στο ΣΕΦ – Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί»

Previous article

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ποιοι ήρθαν και τι έκαναν τη τελευταία διετία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.