0

Ο Παναθηναϊκός αν και αποδεκατισμένος έφυγε με το 0-0 από την έδρα του Άρη. Δείτε την κριτική όλων των παικτών του τριφυλλιού που αγωνίστηκαν.

Μπρινιόλι 7: Αρκετά καλός ο Μπρινιόλι στην επιστροφή του κάτω από τα γκολποστ. Οι συμπαίκτες του του γύρισαν αρκετές φορές την μπάλα πίσω, αλλά όλες οι μεταβιβάσεις του ήταν σωστές.  Στο 48ο λεπτό του αγώνα είχε μια εξ επαφής απόκρουση στην κεφαλιά του Ντιαγέ.

Σάρλια 6: Πάρα πολύ καλός σήμερα ο Ζβόνιμιρ Σάρλια. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες και έπαιξε με το πάθος που χρειαζόταν. Πάντα πρώτος στην μπάλα, ενώ καθάρισε σχεδόν όλες τις φάσεις στα… ψηλά.

Σένκεφελντ 7: Συνεργάστηκε και διεύθυνε άψογα την αμυντική τριάδα του Παναθηναϊκού. Σωστές τοποθετήσεις, σωστές μεταβιβάσεις και γενικότερα μια αρχηγική εμφάνιση από τον Ολλανδό. Άκρως θετικό το πρόσημο.

Πούγγουρας 7: Είχε πάρα πολύ καιρό να παίξει στην ενδεκάδα και η επιστροφή του ήταν άκρως πετυχημένη. Όποτε χρειάστηκε βρήκε πρώτος στην μπάλα, όποτε χρειάστηκε την απομάκρυνε σωστά και γενικότερα όπως και οι άλλοι δύο σέντερ μπακ δεν επέτρεψε στους επιθετικούς του Άρη να απειλήσουν.

Αλεξανδρόπουλος 7: Καλή εμφάνιση από τον νεαρό χαφ του Παναθηναϊκού. «Κατάπιε» πολλά χιλιόμετρα σήμερα και έκλεινε πολύ σωστά τους χώρους στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στις επιθετικές του προσπάθειες, μπορεί να είχε παίξει και σημαντικότερο ρόλο στην έκβαση του αγώνα.

Βιγιαφάνιες 8: Ο MVP του Παναθηναϊκού σήμερα ήταν με διαφορά ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Με τις ωραίες μεταβιβάσεις του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έβγαζε το τριφύλλι στην αντεπίθεση, ενώ βοηθούσε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Σήμερα έδειξε πόσο έλειψε τόσο καιρό από την ομάδα.

Σάντσες 7: Στον ρόλο του μπακ χαφ ανταπεξήλθε ο Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντίνος περιόρισε τους επιθετικούς του Άρη, ενώ είχε και σωστές μεταβιβάσεις μετά το πρώτο 15λεπτο ειδικά. Θα μπορούσε να ήταν ο… ήρωας της σημερινής βραδιάς αν το πλασέ του στο 65ο λεπτό είχε πάει στα δίχτυα.

Κώτσιρας 7: Πολύ καλός ο Έλληνας μπακ στον ειδικό ρόλο που είχε σήμερα. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά, τα πήγε μια χαρά με όποιον είχε να αντιμετωπίσει ενώ και επιθετικά ήταν καλός. Άκρως θετικό το πρόσημο.

Παλάσιος 6: Έτρεξε, πάλεψε, μάρκαρε και μόχθησε, αλλά δυστυχώς σήμερα την μία φάση που του δόθηκε δεν ήταν ένα γκολ. Κανείς δεν μπορεί να πει βέβαια ότι δεν έδωσε και την ψυχή του και σήμερα.

Αϊτόρ 6: Και αυτός πάλεψε, χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Θετικό το πρόσημο, χωρίς ωστόσο να παίξει όπως τον είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

Καρλίτος 5: Τον Καρλίτος η αλήθεια είναι ότι δεν τον ένιωσε η άμυνα της ΑΕΚ. Ήταν αρκετά αποκομμένος, αλλά και πάλι έτρεξε αρκετά.

Μαουρίσιο 6: Προσπάθησε να βοηθήσει, είχε ορισμένες σωστές μεταβιβάσεις, αλλά δεν έκανε τη διαφορά. Καλός σε γενικές γραμμές.

Βαγιαννίδης -: Όσο έπαιξε και αυτός έτρεξε και πάλεψε. Αγωνίστηκε για 10 λεπτά περίπου και ότι του είπε ο προπονητής του το έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Φυσικά δεν μπορεί να πάρει συγκεκριμένο βαθμός, καθώς έπαιξε λίγο.

 

Αϊτόρ: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα, ήμασταν επτά παίκτες στην προπόνηση»

Previous article

Ξένο σώμα στον Παναθηναϊκό ο Έβανς- Έτοιμος για αποχώρηση!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.