0

Ο Ρούλης Αγραπιδάκης «λύγισε» αναφερόμενος στους γονείς του, που αν ήταν στο γήπεδο θα ήταν ιδιαίτερα υπερήφανοι για τον ίδιο όπως τόνισε. «Μισό πρωτάθλημα» χαρακτήρισε τη σημερινή νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρούλης Αγραπιδάκης:

Για τη σημερινή βράβευση και για το γεγονός ότι είδαμε την ιστορία του Παναθηναϊκού σε τρεις γενιές: «Έτσι είναι. Θέλω να συμπληρώσω ότι για μένα μέτρησε πολύ η λέξη ήθος. Αυτό προσπαθώ να περάσω και στους δικούς μας και στις άλλες ομάδες. Είναι μια τιμιτική βράβευση για μένα. Αν ο πατέρας μου και η μητέρα μου βρίσκονταν εδώ, θα ήταν υπερήφανοι».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έμεινε όρθιος και τον τίμησε: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό. Ειναι μια μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και είναι πολύ τιμητικό ότι με σέβονται και με εκτιμούν».

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Ηταν ένα παιχνίδι που για μας είχε πολύ μεγάλη σημασία και μπορεί να είναι και μισό πρωτάθλημα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας ακόμα, αλλά μπορεί να είναι και το μισό πρωτάθλημα φέτος».

Η κίνηση με νόημα από τον Διούδη σε Μπρινιόλι

Previous article

O Ιερεθουέλο στο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Μπάγερν (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.