0

Τρία «καθαρά» τρίποντα και μάλιστα με σημαντικές διαφορές πόντων στα σετ μετράει ο Παναθηναϊκός στα φετινά ντέρμπι που έχει δώσει με τον Ολυμπιακό για τη Volley League.

Τρεις νίκες σε ισάριθμα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό μετράει τη φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός στη Volley League. Το τριφύλλι κυριάρχησε απόλυτα στα δύο ματς απέναντι στον «αιώνιο» στην έδρα του αλλά και στο κλειστό του Ρέντη όπου οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει ότι το τριφύλλι έχει κερδίσει 9 βαθμούς έναντι μηδενός του «αιωνίου» αντιπάλου φέτος.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου κατάφερε να πάρει σημαντικές διαφορές σε κάποια σετ. Αυτό δίνει στο τριφύλλι «πλεονέκτημα» 59 πόντων σε ενδεχόμενη ισοβαθμία ενώ εκκρεμεί το ματς στο κλειστό του Ρέντη για τη δεύτερη φάση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει 6 βαθμούς περισσότερους από τον Παναθηναϊκό στις αγωνιστικές που απομένουν για να καταφέρει να τον προσπεράσει στη βαθμολογία.

Τα μεταξύ τους ντέρμπι φέτος

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3 (25-20, 21-25, 14-25, 21-25)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1 (25-14, 25-21, 24-26, 25-19)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 (25-20, 25-11, 25-18)

Κερδισμένα σετ Παναθηναϊκού: 9
Κερδισμένα σετ Ολυμπιακού: 2

Κερδισμένοι πόντοι Παναθηναϊκού: 269
Κερδισμένοι πόντοι Ολυμπιακού: 210

Συγκλονίζει ο Μπεργκ: «Χρειάζεται να παίρνω φάρμακα για να σταθώ στο γήπεδο!»

Previous article

Την επόμενη φορά ας παίξει με την Κ19

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.