0

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, ανέβασε στο instagram του ένα αινιγματικό ποστ.

Ο «πράσινος» Σωκράτης Διούδης έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό του Instagram. Το αινιγματικό ποστ που ανέβασε αναφέρει ότι θα πρέπει να ξέρει κάποιος πότε είναι στην κορυφή. Χωρίς να χρειάζεται την επιβεβαίωση τρίτων ανθρώπων.

Ο γκολκίπερ των “πρασίνων” έχει “κουβαλήσει” εδώ και χρόνια τον Παναθηναϊκό στις πλάτες του. Στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου, ο Σωκράτης Διούδης ήταν ο “φύλακας-άγγελος” του Τριφυλλιού. Και πολλές φορές έβγαλε από τη δύσκολη θέση την ομάδα. Μάλιστα είχε να αναλάβει δύσκολο έργο, αφού είναι ο διάδοχος του Οδυσσέα Βλαχοδήμου. Ένας πορτιέρο, που συνέδεσε το όνομα του με το σύλλογο και οι καλές εμφανίσεις του οδήγησαν στο να δημιουργήσουν υψηλές απαιτήσεις στην ομάδα για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο γκολκίπερ την φετινή σεζόν, έχει καταγράψει 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Superleague( κανονική διάρκεια). Συγκεκριμένα οι ομάδες που έχει αντιμετωπίσει, είναι οι εξής: ΑΕΚ, 2 ματς με Απόλλωνα, Άρη, Ατρόμητο, Βόλο, Λαμία, Παναιτωλικό και Γιάννινα. Έχει μέσο 1,5 απόκρουση ανά ματς, ενώ κορυφαία του επίδοση ήταν κόντρα στον Βόλο με 5 αποκρούσεις. Πολύ καλή και η συγκομιδή γκολ που δέχεται. 4 γκολ σε 10 παιχνίδια ισοδυναμούν με 0,4 γκολ ανά αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός με βασικό Διούδη είχε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες στο πρωτάθλημα. Στο Κύπελλο έπαιξε σε 4 ματς (τα διπλά κόντρα σε Καρδίτσα και Βόλο) και είχε 3 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ δέχτηκε μόλις 1 γκολ από τον Βόλο στη Λεωφόρο. Στην κανονική περίοδο ήταν 23ος σε αποκρούσεις στο πρωτάθλημα, αλλά έχασε αρκετά ματς μετά τον τραυματισμό του.

Γενικά, είναι ένας γκολκίπερ του οποίου η αξία δεν θα έπρεπε να αμφισβητείται και δεν αποκλείεται το post να έγινε προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Μπρινιόλι έχει δημιουργήσει υψηλό ανταγωνισμό στη θέση και αυτό βγάζει υγεία σε μια ομάδα. Ανεβάζει τον ανταγωνισμό και τον Σωκράτη. Ο Παναθηναϊκός είναι τυχερός που διαθέτει στις τάξεις του, δύο ικανούς τερματοφύλακες.

Δείτε εδώ το ποστ που ανέβασε:

πηγή: paopantou.gr

Το Σάββατο τα δύο ντέρμπι του φινάλε της Volley League γυναικών

Previous article

Ατάκα… φωτιά για κάρτες και στοιχηματισμό – “Πρέπει να υπάρχει και συνεννόηση με τον παίκτη”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.