0

Φαίνεται πως κάτι παθαίνει ο Μάικ Τζέιμς, κάθε φορά που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό .

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε. Είναι πλέον “δεδομένο”. Πελάτης…του Τζέιμς ο Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός guard προσέθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του, απέναντι στους Ερυθρόλευκους.

Φαίνεται πως από τότε που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, τη σεζόν 2016-2017, ο Τζέιμς “έχτισε” μια ιδιαίτερη σχέση με την ομάδα του Πειραιά. Διότι, κάθε φορά που την αντιμετωπίζει, πάντα πραγματοποιεί φανταστικές εμφανίσεις.

Ξεκίνησε με το Τριφύλλι, συνέχισε με την Αρμάνι Μιλάνο, ακολούθησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ όπως είδαμε χθες (23/3), εξαίρεσε στον κανόνα, δεν αποτέλεσε, ούτε η Μονακό. Να αναφέρουμε πως και με την φανέλα της Μπασκόνια, της πρώτης ομάδας του στην Euroleague, είχε καλές εμφανίσεις κόντρα στον Ολυμπιακό. Όμως η σχέση αυτή, κακά τα ψέματα, ξεκίνησε με τους Πράσινους.

Ο Αμερικανός, “οδήγησε” τη Μονακό στην εντός έδρας νίκη, με αντίπαλο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Τα στατιστικά του; Έβαλε 25 πόντους με 5/7 τρίποντα, μοίρασε 4 ασίστ, ενώ είχε και 3 ριμπάουντ με ισάριθμα κερδισμένα φάουλ, σε 29 λεπτά συμμετοχής.

 

πηγή: paopantou.gr

Eπαφές για την πώληση της ΚΑΕ – Μεγαλώνει το μπάτζετ

Previous article

H μάχη για την αποφυγή της τελευταίας θέσης – Το πρόγραμμα για Παναθηναϊκό, Βιλερμπάν, Ζαλγκίρις

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.