0

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει έναν ακόμα γκαρντ, όμως το οικονομικό αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι».

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα από απουσίες, ενώ ειδικά η περιφερειακή γραμμή είναι… άδεια μετά τους τραυματισμούς των Γιόβιτς και Μποχωρίδη αλλά και την αποχώρηση του Πέρι.

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχτηκε σε δηλώσεις του πως υπάρχουν δομικά προβλήματα στο ρόστερ και πως πριν την έλευση του Γιόβιτς δεν υπήρχε «καθαρός» πόιντ-γκαρντ στην ομάδα.

Οι «πράσινοι» λοιπόν παρακολουθούν την αγορά και έχουν καταρτισμένη μια λίστα με παίκτες, ενώ είναι γνωστό πως ο Κόνερ Φράνκαμπ αρέσει αρκετά στον Έλληνα τεχνικό και τους συνεργάτες του, οι οποίοι θα ήθελαν να τον φέρουν στο ΟΑΚΑ.

Το πρόβλημα φυσικά είναι για άλλη μια φορά το οικονομικό, αφού τα δεδομένα είναι τέτοια που καθιστούν πολύ δύσκολη την προσθήκη ενός ακόμα αθλητή, έστω και το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Εάν βρεθεί λύση σε αυτό το «αγκάθι» και οι «πράσινοι» βρουν τα χρήματα που απαιτούνται για να προσθέσουν έναν έξτρα γκαρντ στο ρόστερ τους, τότε θα το πράξουν, όμως προς το παρόν κάτι τέτοιο παραμένει αμφίβολο.

«Δεν υπάρχει θέμα Βιτίνιο στον Παναθηναϊκό»

Previous article

Με εντυπωσιακό Οκάρο Ουάιτ το ΤΟΡ-10 (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.