0

Δημοσίευμα εφημερίδας όχι μόνο επαναφέρει το θέμα Κουλούρη, αλλά το συνδέει και με το μέλλον συγκεκριμένου παίκτη στον Παναθηναϊκό!

Το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη «έπαιξε» πρόσφατα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, όμως στην πραγματικότητα μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον παίκτη, ούτε βρίσκεται στην λίστα των «πράσινων».

Κι όμως, η «SportDay» επαναφέρει το θέμα του Έλληνα επιθετικού και αναφέρεται μάλιστα και στις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει στο ρόστερ του Συλλόγου η ενδεχόμενη προσθήκη του.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι «πράσινοι» έχουν αποφασίσει να επενδύσουν πάνω στον Φώτη Ιωαννίδη κι έτσι εάν αποκτηθεί ο Κουλούρης, αυτός που έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση είναι ο Καρλίτος!

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ξανά πως αυτή την στιγμή δεν υφίσταται κάποιο θέμα με τον Έλληνα επιθετικό κι όλα αυτά αποτελούν απλώς σενάρια, δίχως ωστόσο να μπορεί να αποκλειστεί το οτιδήποτε για το μέλλον.

 

Oριστικό: Η ημερομηνία που καταργούνται όλα τα μέτρα του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Previous article

Με ΑΟ Θήρας στα πλέι οφ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.