0

Aκούστηκαν πολλάκις

Τα περίφημα πλάνα “ελληνοποίησης” και οι ατάκες του στυλ “…θέλουμε μια μέρα η πρώτη ομάδα να στελεχώνεται κατά το ήμισυ από παιδιά της Ακαδημίας μας”, ακούστηκαν πολλάκις στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ την τελευταία δεκαετία, αλλά πριν τα μισά του δρόμου τα λόγια τα έπαιρνε ο… αέρας.

Όχι, εννοείται πως δεν μπορούν όλοι οι “απόφοιτοι” της Ακαδημίας του “τριφυλλιού” να φτάσουν στην πρώτη ομάδα και να κάνουν τη… διαφορά για μία ομάδα επιπέδου Παναθηναϊκού. Το θέμα όμως είναι τι κάνεις εσύ ως κλαμπ κι ως οργανισμός για να αυξήσεις την ΠΟΙΟΤΗΤΑ και το ΕΠΙΠΕΔΟ της “παραγωγικής διαδικασίας” σου. Να βελτιώσεις και να εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο κι επάρκεια, τις συνθήκες δουλειάς των τμημάτων υποδομής σου. Να μην βγάζεις μόνο έναν παίκτη επιπέδου “Αλεξανδρόπουλου” κάθε 3-4-5 χρόνια, αλλά να βγάζεις μίνιμουμ έναν με δύο τέτοιους ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο. Και να υποστηρίζεις με σχέδιο και συγκεκριμένο πρότζεκτ αυτά τα “δημιουργήματά” σου. Τότε, ναι… Τότε θα μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κουβέντα για πλάνο “ελληνοποίησης” και σταδιακή αύξηση στην ποσόστωση της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα.

Πόσα πεταμένα λεφτά δεξιά κι αριστερά….

Previous article

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 83-95: Παίζει για να παίζει

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.