0

Mέσα στο σκοτάδι φάνηκε να υπάρχει και μια μικρή ηλιαχτίδα, που μπορεί να φωτίσει το μέλλον των “πρασίνων”.

Η ηλιαχτίδα ακούει στο όνομα Λευτέρης Μαντζούκας. Είχε γίνει μεγάλος ντόρος όταν αποκτήθηκε από τον Προμηθέα Πάτρας, καθώς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Φέτος δείχνει να βρίσκει σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής στο rotation του Δημήτρη Πρίφτη. Σημείωσε 11 πόντους με απόλυτη ευστοχία, αλλά δυστυχώς αναγκάστηκε να αποχωρήσει νωρίς από το ματς, καθώς είναι επιρρεπής στα φάουλ. Μόλις στο 26ο λεπτό πρόλαβε να συμπληρώσει τα 5 ατομικά.

Οι “πράσινοι” θα πρέπει να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε τέτοια παιδιά. Ήδη τα τελευταία χρόνια μαζεύουν τα καλύτερα ταλέντα όπως οι Μαντζούκας, Αβδάλας, Σαμοντούροφ, Χουγκάζ κλπ. Το βήμα για την απόκτηση τους έχει γίνει, το θέμα είναι να βρουν και έδαφος για να “ξετυλίξουν” το ταλέντο τους στο παρκέ. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού και η βαθμολογική του θέση επιτάσσει να δοθεί βάρος στα νέα παιδιά, τα οποία είναι το μέλλον του συλλόγου.

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παιχνίδια σαν και αυτό , με αντιπάλους πολύ φημισμένους παίκτες, υψηλού βεληνεκούς, είναι που πρέπει να πέσουν τα νέα παιδιά με τα “μούτρα”.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό

Previous article

Βοτανικός Vs Λεωφόρος: Τα επιχειρήματα κάθε πλευράς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.