0

Έτσι βλέπει ο Γιώργος Καραγκούνης την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Γιώργος Καραγκούνης υπήρξε εμβληματικός αρχηγός των “πρασίνων” και είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας. Κατά το παρελθόν, πολλές φορές έχει βρεθεί στο γήπεδο, για να παρακολουθήσει τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Ο “τυπάρας” φάνηκε να χάρηκε από την εξέλιξη της ψηφοφορίας για τον Βοτανικό. Ο πρώην διεθνής μέσος πάτησε like στην ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για το νέο γήπεδο. Ένα πολύ ωραίο δώρο μαζί με το νέο γήπεδο – ευσεβής πόθος θα μου πείτε – ήταν η τοποθέτηση του Καραγκούνη σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ. Είναι γνωστό ό,τι ο τυπάρας αγαπάει την ομάδα όσο λίγοι. Ενώ παράλληλα κρατάει τα “κλειδιά” της επιτυχίας.

Ωστόσο έστω και αθόρυβα παρακολουθεί την ομάδα. Ενώ και ο γιος του αγωνίζεται στις πράσινες ακαδημίες. Δεν υπάρχει τίποτα πάντως σχετικό στο ρεπορτάζ με προεκτάσεις για να μην παρεξηγηθούμε… Η αναφορά γίνεται με βάση το ποστ.

Ο Παναθηναϊκός περνάει σε…εποχή Βοτανικού! Με τον κόσμο της ομάδας να ανάβει πράσινο στο πρότζεκτ της διπλής ανάπλασης και το “τριφύλλι” να αλλάζει σελίδα στην συγχρονη ιστορια του. Ο Γιώργος Καραγκούνης αντιλαμβάνεται τις προεκτάσεις του πρότζεκτ για το μέλλον της ομάδας. Πως και πότε ο Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να μπει στο νέο του σπίτι;

Εποχή…Βοτανικού

Άλλωστε ο Δήμος Αθηναίων αναφέρει ακριβώς τα έργα και την ημερομηνία ολοκλήρωσης τους. Αν όλα πάνε κατά ευχή, ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι του 2026 θα βρίσκεται σε νέο γήπεδο.

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η έγκριση διμερών συμφωνιών, όπως προβλεπόταν μέχρι τον Μάρτιο. Από τον Γενάρη που μας πέρασε μέχρι και τον Μάιο έχει δοθεί διορία για την ολοκλήρωση των μελετών. Ύστερα, ακολουθεί η διαγωνιστική διαδικασία του γηπέδου, από Απρίλη του 22 μέχρι τον Μάρτιο του 23.

Αλλάζει επίπεδο το “τριφύλλι”

Από τον Απρίλιο του 22 μέχρι τον Οκτώβριο θα πρέπει να έχουν εκδοθεί οι οικοδομικές άδειες. Τον Νοέμβρη του 2022 μέχρι το Γενάρη του 2023 ακολουθεί η διαγωνιστική διαδικασία για τις εγκαταστάσεις ερασιτέχνη. Ακολουθεί η κατασκευή τους, από το Φεβρουάριο του 2023 μέχρι τον Ιούλιο του 2024. Και τελειώνουμε με τη κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου, από τον Οκτώβριο του 2023 μέχρι τον Ιούλιο του 2026.

Ο Δήμος Αθηναίων διασφαλίζει τον συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων. Επιταχύνει πλέον τα στάδια υλοποίησης του έργου. Και έχει την ευθύνη του υλοποίησης του. Το νέο σπίτι της ομάδας θα είναι έως 40.000 θέσεις, με 325 υπόγειες θέσεις πάρκινγκ. 1300 Σουϊτες, επτά εμπορικά καταστήματα. Μουσείο ιστορίας του τμήματος ποδοσφαίρου.

 

Τι περιλαμβάνει αναλυτικά το έργο της Διπλής Ανάπλασης

Previous article

Για το μέλλον και τις επόμενες γενιές Παναθηναϊκών

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.