0

Θυμίζουμε πως το κυριακάτικο ντέρμπι, είναι το πρώτο που δίνει ο Παναθηναϊκός μετά την άρση των μέτρων και την επιστροφή της πληρότητας στο 100%.

Όλες οι συνθήκες, “δείχνουν” πως την Κυριακή (3/4), η Λεωφόρος θα έχει πολύ κόσμο. Τον περισσότερο που θα έχουμε δει τις τελευταίες δύο σεζόν ενδεχομένως. Καθώς θυμίζουμε πως την περσινή σεζόν, οι αγώνες ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ υπήρχε όριο στο μέχρι τι ποσοστό θεατών μπορεί να βρεθεί στις εξέδρες, την σεζόν αυτή.

Με την άρση του μέτρου αυτού και την πληρότητα να έχει πάει ξανά στο 100%, αλλά και δεδομένων όλων των συνθηκών που επικρατούν στον “πλανήτη” Παναθηναϊκός, τις τελευταίες ημέρες, όπως καταλαβαίνετε ο κόσμος δεν πρόκειται να χάσει την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, εκτός από όλες τις εξελίξεις με το γηπεδικό και τις εκλογές για την Διπλή Ανάπλαση, είναι ένα ντέρμπι στο οποίο το Τριφύλλι “κυνηγάει” το…τρίποντο για να μπορέσει να ανέβει στις θέσεις που “οδηγούν” στην Ευρώπη.

Στο “Απόστολος Νικολαΐδης”, αύριο στις 19:00 αναμένεται να παρευρίσκονται τουλάχιστον 12 με 13 χιλιάδες “πράσινοι” φίλοι, ώστε να παρακολουθήσουν το παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες των Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Πάμε μια βόλτα στη Λεωφόρο… Κατοχή, Euro 2004, Μικτή Μακρονήσου, Rolling Stones (Pics-Vids)

Previous article

Σαλπιγγίδης: «Να μείνει ο Γιοβάνοβιτς – Aναβάθμιση ο Βοτανικός»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.