0

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και καταγράφουμε τα όσα έκαναν οι παίκτες του τριφυλλιού.

Μπρινιόλι 7: Ο Ιταλός κίπερ του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση. Είχε μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Κούρτιτς στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ όποτε χρειάστηκε βγήκε και καθάρισε τις φάσεις.

Χουάνκαρ 8: Ο Ισπανός αριστερός μπακ του τριφυλλιού ήταν ο MVP του Παναθηναϊκού στο σημερινό ματς λόγω του εκπληκτικού γκολ που πέτυχε στο 65ο λεπτό. Σε όλο το ματς κράτησε σωστά την θέση και δεν άφησε τους αντίπαλους να δημιουργήσουν από την πλευρά του επικίνδυνες καταστάσεις.

Βέλεθ 8: Κέρδισε όλες σχεδόν τις μονομαχίες με τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Με την μπάλα στα πόδια έδειχνε ότι έχει σιγουριά, ενώ γι΄άλλη μία φορά συνδυάστηκε πάρα πολύ καλά με τον Σένκεφελντ.

Σένκεφελντ 7: Όπως και ο Βέλεθ έτσι και αυτός δεν άφησε να περάσει ούτε… μύγα. Στην φάση του γκολ ίσως έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα όπως και ο παρτενέρ του. Όπως και να έχει πολύ καλή εμφάνιση.

Κώτσιρας 8: Ο Γιάννης Κώτσιρας πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του τριφυλλιού. Στο πρώτο ημίχρονο έχει βρεθεί στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή και έχει κόψει τρεις πολύ επικίνδυνες καταστάσεις. Πάρα πολύ καλός ο Κώτσιρας.

Πέρεθ 7: Ο εγκέφαλος του Παναθηναϊκού γι΄ άλλο ένα ματς. Μοίρασε σωστά την μπάλα ενώ έκοψε και αρκετές φορές σωστά τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Με λίγα λόγια ο γνωστός Πέρεθ.

Γκατσίνοβιτς 7: Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ήταν αρκετά καλός σήμερα. Πήρε πρωτοβουλίες, κινήθηκε σωστά στον χώρο και στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο του τριφυλλιού ήταν εκ των διακριθέντων.

Βιγιαφάνιες 6: Όσο έπαιξε ήταν αρκετά καλός, ωστόσο στάθηκε άτυχος και έγινε αλλαγή στο 29΄ λόγω προβλήματος του τριφυλλιού.

Αϊτόρ 7: Καθοριστικός και στο σημερινό ματς ο Αϊτόρ. Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε σκόραρε αυτή τη φορά με το κεφάλι και έδειξε ότι συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Ένας παίκτης που από τα μέσα της σεζόν και μετά κάνει τη διαφορά.

Παλάσιος 8: Έτρεξε, πάλεψε, κέρδισε όλες τις μονομαχίες ενώ ήταν και ο ποδοσφαιριστής από τα πόδια του οποίου ξεκίνησε το 1-0. Είναι η απόδειξη του ότι πληρώνεις… παίρνεις.

Ιωαννίδης 6: Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού πάλεψε και κέρδισε πολλές μονομαχίες. Έσπασε σωστά την μπάλα αρκετές φορές αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ. Θετικό το πρόσημο.

Αλεξανδρόπουλος 7: Μπήκε στο 30΄ και η αλήθεια είναι ότι έδωσε ταχύτητα στον Παναθηναϊκό. Πολύ καλή εμφάνιση, αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι μετά το 70΄ αγωνιζόταν με πρόβλημα στο πόδι.

Σάρλια 7: Μπήκε μέσα και έδωσε πολλές βοήθειες ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Άκρως θετικό το πρόσημο για Κροάτη, σε ένα 15λεπτο που ο ΠΑΟΚ πίεσε.

Βίταλ (-): Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Χατζηγιοβάνης (-): Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Χουάνκαρ: «Τη θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη – Οφσάιντ το γκολ του ΠΑΟΚ…»

Previous article

Γκατσίνοβιτς: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.