0

Από την pole position θα ξεκινήσει στο αυριανό Grand Prix της Αυστραλίας ο Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, ο οποίος έκανε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες!

 

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαρλ Λεκλέρ της Ferrari, ολοκληρώθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές για το Grand Prix της Αυστραλίας.

Ο Μονεγάσκος πιλότος ήταν ταχύτατος και πήρε την pole position, αφήνοντας πίσω του τις δύο Red Bull των Φερστάπεν και Πέρεζ, οι οποίοι αύριο θα ξεκινήσουν από δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Τέταρτος ο Λάντο Νόρις της McLaren, ο οποίος επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, πέμπτος θα εκκινήσει ο Λιούις Χάμιλτον με την Mercedes του.

Ferrari και Red Bull ξεκίνησαν δυνατά στο Q1, το οποίο όμως διακόπηκε με κόκκινη σημαία για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά από σύγκρουση των Στρολ και Λατίφι. Αμφότεροι έμειναν εκτός συνέχειας, με τη Williams του δεύτερου να χτυπά με μεγάλη ταχύτητα στον προστατευτικό τοίχο και να διαλύεται. Εκτός έμειναν επίσης οι Άλμπον, Μάγκνουσεν και Φέτελ.

Ο Φερστάπεν έπιασε κορυφή στο Q2, με τον Φερνάντο Αλόνσο να είναι ταχύτατος και ανεβαίνει δεύτερος. Εκτός συνέχειας έμεινε ο Μπότας, όπως επίσης και οι Γκασλί, Τσουνόντα, Ζου και Σουμάχερ.

Το Q3 ξεκίνησε συναρπαστικά, ωστόσο ο Φερνάντο Αλόνσο αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα, με την Alpine του να καταλήγει στις μπαριέρες και τις κατατακτήριες να διακόπτονται με κόκκινη σημαία για δεύτερη φορά. Η διαδικασία τελικά ολοκληρώθηκε με τον Λεκλέρ να κάνει τον ταχύτερο γύρο (1:17,868), με τον Φερστάπεν να είναι τρία δέκατα πιο αργός.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των κατατακτήριων στο GP της Αυστραλίας:
Πήρε την pole στην Αυστραλία ο Λεκλέρ 

Τι έφταιξε τελικά για τη χειρότερη σεζόν στην ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα

Previous article

Πρίφτης: «Aξίζαμε την νίκη»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.