0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεση του τον Λούκας Βιγιαφάνιες και πρέπει να βρει τρόπο να αντικαταστήσει τον Αργεντινό στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έδωσε… ξεκάθαρες απαντήσεις για τις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής δούλεψε στην τακτική, έχει μιλήσει με τους παίκτες για τον προσανατολισμό που θα έχουν, αλλά… ως εκεί.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει δύο επιλογές για να αντικαταστήσει τον Λούκας Βιγιαφάνιες, όμως επί της ουσίας δεν μπορεί να αναπληρώσει την απώλεια του Αργεντινού. Γιατί οι δύο χαφ δεν έχουν καν παραπλήσιο στυλ με τον «Βίγια» και κάνουν διαφορετικές δουλειές στον «άξονα».

Επιπροσθέτως, από την επιλογή του παίκτη που θα συμπληρώσει την τριάδα της μεσαίας γραμμής, θα εξαρτηθεί και το σύστημα. Ο Αλεξανδρόπουλος θα φέρει το 4-3-3, ενώ ο Κουρμπέλης θα το μετατρέψει σε 4-2-3-1.

Ο Αλεξανδρόπουλος είναι εκείνος ο οποίος αντικατέστησε τον Βιγιαφάνιες μετά τον τραυματισμό του, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ. Συνεπώς, φαντάζει ως η επικρατέστερη λύση για να παίξει βασικός. Ο Αλεξανδρόπουλος θα έχει ρόλο «οχταριού» στο 4-3-3, όπως και ο Γκατσίνοβιτς, ενώ ο Ρούμπεν θα είναι το «εξάρι».

Ο Κουρμπέλης εμφανίστηκε ανέτοιμος στην πρεμιέρα των Play Offs, στο αθηναϊκό ντέρμπι. Έκτοτε, έχει προπονηθεί εντατικά, έχει ανακτήσει τη φόρμα του και περιμένει την ευκαιρία του Γιοβάνοβιτς. Την οποία είναι πιθανόν να έχει στους Ζωσιμάδες. Εφόσον αγωνιστεί στην ενδεκάδα, ο Κουρμπέλης με τον Ρούμπεν θα είναι το δίδυμο των αμυντικών χαφ και ο Γκατσίνοβιτς ο επιτελικός μέσος.

Στις άλλες θέσεις, ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Σένκεφελντ και Βέλεθ θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο. Δεξιός εξτρέμ θα τοποθετηθεί ο Παλάσιος, αριστερός εξτρέμ ο Αϊτόρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

 

Το στοίχημα του Φώτη Ιωαννίδη

Previous article

Formula 1, Αυστραλία: Κυρίαρχος ο ιπτάμενος Λεκλέρ, εγκατέλειψε ο Φερστάπεν (Vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.