0

Το΄χει πάρει απόφαση ο Καρλίτος ότι δεν έχει μέλλον στην Πανάθα και λέγεται στην πιάτσα ότι σύντομα θα ΄ρθει πρόταση για την απόκτησή του.

Δεν έχω διευκρινίσει αν ο μνηστήρας θα ΄ναι απ΄ την Ισπανία ή την Ανατολή. Διότι εσχάτως ακούστηκε ότι το βιογραφικό του εστάλη και σε μία – δύο τούρκικες ομάδες. Αν το αποφάσισαν, δεν το γνωρίζω

Αναμφίβολα στο πρώτο μισό της φετινής χρονιάς, ο Παναθηναϊκός έτριβε τα χέρια του, όσο ο Καρλίτος έκανε αυτά που έκανε στο γήπεδο.

Για καιρό ήταν το face του club. Φυσικά με το ανάλογο επικοινωνιακό μακιγιάρισμα για τον κόουτς, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Λες και τον είχε αναστήσει μόνον ο Σέρβος και ο περυσινός παθητικός, flat Καρλίτος είχε αναγορευτεί στον «Μπενζεμά» του Παναθηναϊκού: 14 ματς/10 γκολ/3 ασίστ.

Σε σημείο που τον Ιανουάριο «έσκασε» πρόταση 5 κατοστάρικα και στο «τριφύλλι» ούτε καν που μπήκαν στην διαδικασία συζήτησης.

Όλα τα ωραία, δυστυχώς, έχουν ένα τέλος! Και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται με τον πλέον άγαρμπο τρόπο. Ο Καρλίτος, αρχές του 2022, καλώς ή κακώς προσβλήθηκε από κορονοϊό. «Έχασε» επεισόδια.

Μαζί με αυτά έχασε και το killer instinct (12 ματς/1 γκολ και 1 ασίστ με την Καρδίτσα αμφότερα μέσα στο νέο έτος), τη φανέλα βασικού από τον Ιωαννίδη και το trust από τον προπονητή του που έφθασε σε σημείο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ να ΜΗΝ παίξει ούτε λεπτό!

Φυσικά, στο μεσοδιάστημα έχουν εκτυλιχθεί και backstage σκηνές που φέρεται να ΄χουν φέρει σε απόσταση τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Καρλίτος.

Όπως ένα… ατόπημα (οι έχοντας εικόνα γνωρίζουν) πριν τον αγώνα με τον Αρη, την ίδια εβδομάδα που η ίωση είχε «θερίσει» τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού.

Όσο το «τριφύλλι» παραμένει εντός στόχων, ο Ιωαννίδης «πουλάει» και ο Παλάσιος μπορεί να υποδυθεί ενίοτε το ψευτο9άρι, ο Σέρβος προπονητής ΔΕΝ πρόκειται να εμπιστευθεί τον Καρλίτος!

Ο 32χρονος δεν είναι κανένας… χθεσινός. Αντιλαμβάνεται πως είναι πλέον στην απέξω και ετοιμάζεται για το καλοκαίρι για άλλες πολιτείες…

Πηγή: sportday.gr

 

 

Formula 1, Αυστραλία: Κυρίαρχος ο ιπτάμενος Λεκλέρ, εγκατέλειψε ο Φερστάπεν (Vids)

Previous article

Μεταγραφικούς στόχους από Ρωσία και Ουκρανία στο μπλοκάκι του Γιοβάνοβιτς για το καλοκαίρι

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.