0

Πολύ δύσκολα θα χωρίσουν οι δρόμοι του Παναθηναϊκού και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με τη “Real News”, καθώς υπάρχει έντονη επιθυμία και από τις δύο πλευρές για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Για την ακρίβεια τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα που δείχνουν οι “πράσινοι”, έχουν ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του Σέρβου τεχνικού.

Την ίδια στιγμή, παρόλο που ο ίδιος επιλέγει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι δεδομένο πως επιθυμεί να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι.

Έτσι όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν μαζί, αφού ούτε το οικονομικό σκέλος πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα.

Και αυτό γιατί ήδη από τη φετινή σεζόν η διοίκηση του Παναθηναϊκού έδειξε πόσο πιστεύει στις ικανότητες του Γιοβάνοβιτς, προσφέροντας του ένα ποσό που προσεγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα και η νέα προσφορά που θα κατατεθεί σύντομα, πρόκειται να είναι ανάλογη της προσφορά και του έργου που έχει δείξε στο “τριφύλλι” ο 60χρονος τεχνικός.

 

Οι Ιταλοί παρομοιάζουν τον Αλεξανδρόπουλο με τον Βεράτι!

Previous article

Η Μπριζ «βλέπει» τον Ιωαννίδη αλλά τα βρίσκει… σκούρα στην τιμή

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.