0

Μπάσκετ χαμηλού επιπέδου, παίκτες χωρίς ταλέντο, μπάτζετ απλά για συντηρηθεί η ομάδα μέχρι να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης. Τι απέμεινε;

Ο Παναθηναϊκός τα έκανε… όλα λάθος στην τελική ευθεία του ντέρμπι και γνώρισε την 4η σερί ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» στα φετινά ντέρμπι μετά το διπλό στο ΣΕΦ έχουν χάσει το Κύπελλο Ελλάδας, το πλεονέκτημα έδρας στη Stoiximan.gr Basket League και δυο ματς στην Euroleague με μεγάλες διαφορές.

Το μπάσκετ που έχουν παίξει οι πρωταθλητές Ελλάδας σε αυτά τα παιχνίδια είναι πάνω – κάτω αυτό που παίζουν στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν: μπάσκετ χωρίς ταυτότητα, πλάνο που βασίζεται στο ατομικό ταλέντο και απουσία… αμυντικής σκληράδας.

Ταυτόχρονα, οι κακές επιλογές στην αγορά το καλοκαίρι, το μεγάλο ποσοστό του μπάτζετ που έχει πάει στη θέση «4» και οι ξένοι που δεν έχουν μεγάλο επιθετικό ταλέντο συνεχίζουν να… ταλαιπωρούν το «τριφύλλι». Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν μπορούν να τα… βάλουν μόνοι τους κόντρα σε μια ομάδα που οδεύει για το Final Four και οι βοήθειες που παίρνουν από τους συμπαίκτες τους είναι ελάχιστες.

Εκείνος που θέλησε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη -και- στο ντέρμπι του πρωταθλήματος ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Οι οπαδοί στις εξέδρες έδωσαν μαζικό και δυναμικό «παρών» και θέλησαν να… σπρώξουν την ομάδα, χωρίς να ξεφύγουν από τα όρια και δίχως να παρεκτραπούν.

Η ήττα δεν έφερε… επεισόδια, όπως γίνεται άλλες φορές σε «αιώνια» ντέρμπι και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειξαν όχι μόνο τη διαφορά επιπέδου τους, αλλά και το γεγονός πως αποτελούν τον πιο δυνατό «παίκτη» του «τριφυλλιού».

Άλλωστε, ήταν κάτι γνωστό που επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Αυτός ο κόσμος, ο «έκτος παίκτης» της ομάδας, μπορεί ταυτόχρονα να γίνει και ο ιδανικός… σύμμαχος, που θα προσελκύσει τον επόμενο ιδιοκτήτη.

Μαλακατές: «Μέχρι τις αρχές Μάη θα υπογραφούν οι τελικές συμβάσεις»

Previous article

“Βόμβα” στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Το Κατάρ πουλά την Παρί Σεν Ζερμέν!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.