0

Τα αρμόδια υπουργεία και ο δήμος Αθηναίων, είχαν τηλεδιάσκεψη με την ΕΕ με σκοπό το τελικό «ΟΚ» για τα χρήματα που απαιτούνται για την κατασκευή των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό.

«Τρέχουν» οι εξελίξεις για την διπλή ανάπλαση Βοτανικού και Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά την ψήφισή της από την Γ.Σ. του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Προ ημερών πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία και πρέπει να εγκρίνει την χρηματοδότηση του έργου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι του δήμου Αθηναίων, καθώς και των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης. Απ’ την άλλη πλευρά ήταν το αρμόδιο τμήμα της ΕΕ.

Ουσιαστικά υπήρξε μια αναλυτική παρουσίαση του πρότζεκτ, για το οποίο θα πρέπει να δοθεί η έγκριση της ΕΕ για ποσό 115.000.000 ευρώ. Τα οποία και θα πάνε στην κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου και των εγκαταστάσεων του Α.Ο.

Θα υπάρξουν κι άλλες συζητήσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές κι εκφράζεται η σιγουριά πως δε θα προκύψει κανένα πρόβλημα στην τελική χρηματοδότηση του έργου.

Πλέον αναμένεται η υπογραφή των τελικών συμβάσεων ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αλλά και η έναρξη διαδικασίας δημοπράτησης του έργου.

 

Έκανε το βήμα αλλά υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης

Previous article

«Βασιλιάς» στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς και ετοιμάζεται για το back to back!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.