0

Μπρινίολι 6: Θεατής ο Ιταλός στο σημερινό ματς. Η Λαμία δεν έκανε φάση και δεν χρειάστηκε να επέμβει κάπου.

Χουάνκαρ 6: Αρκετά λάθη από τον Ισπανό σήμερα. Ο Χουάνκαρ έδωσε βέβαια δύο – τρεις πάσες για γκολ, αλλά οι συμπαίκτες του δεν τις εκμεταλλεύτηκαν.

Βέλεθ 6: Κανένα πρόβλημα δεν είχε στο σημερινό ματς ο Φραν Βέλεθ. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες, αλλά την ίδια στιγμή έχασε και δύο ευκαιρίες για να σκοράρει από στημένες φάσεις.

Σένκεφελντ 7: Αρκετά καλός σήμερα ο Ολλανδός. Όπως φυσικά και σε κάθε ματς. «Καθάρισε» όλες τις φάσεις, αν και δεν πιέστηκε πολύ, καθώς η Λαμία ήταν σε όλο το ματς κλεισμένη στο δικό της μισό.

Κώτριρας 7: Πολύ καλός ο Γιάννης Κώτσιρας γι΄ άλλο ένα παιχνίδι. Ο Έλληνας μπακ του Παναθηναϊκού στο 19ο λεπτό του αγώνα έκλεψε την μπάλα και έκανε την ασίστ στον Ιωαννίδη. Αρκετές οι πλαγιοκοπήσεις του σε όλο το παιχνίδι.

Πέρεθ 7: Καλός ήταν ο Πέρεθ. Ο Ισπανός επέστρεψε στις αρκετά καλές εμφανίσεις, ενώ βοήθησε και στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Βιγιαφάνιες 6: Και αυτός ήταν θετικός. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά δημιούργησε πολλές επικίνδυνες στιγμές, ωστόσο οι πράσινοι δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν. Στο πρώτο δεν ήταν καθόλου σταθερός όμως.

Γκατσίνοβιτς 6: Ο Σέρβος στο πρώτο ημίχρονο ειδικά δημιούργησε πολλές επικίνδυνες στιγμές, όπως και στο δεύτερο, ωστόσο έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 63ο λεπτό, όταν αστόχησε ολομόναχος από την μικρή περιοχή.

Παλάσιος 6: Ο Παλάσιος δημιούργησε ορισμένες επικίνδυνες καταστάσεις, ωστόσο δεν επανέλαβε τις καλές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.

Αϊτόρ 6: Αρκετά καλός ήταν ο Ισπανός σήμερα, ωστόσο στο 78ο λεπτό δεν μπόρεσε να σκοράρει σε τετ α τετ με τον Σαράνοφ και να δώσει μεγαλύτερο πλεονέκτημα στους πράσινους. Πολύ καλή εμφάνιση ωστόσο.

Ιωαννίδης 8: Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε στο 19ο λεπτό πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε άλλες δύο καλές στιγμές, ωστόσο δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Σαράνοφ. Ο νεαρός Έλληνας επιθετικός είναι ο λόγος που πήρε το τριφύλλι αυτό το προβάδισμα ενόψει ρεβάνς.

Αλλαγές:

Καρλίτος 5: Μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα. Στο 78ο λεπτό πέρασε μια υπέροχη πάσα στον Αϊτόρ, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να σκοράρει. Κατά τα άλλα δεν βοήθησε καθόλου.

Μαουρίσιο 6: Και αυτός μπήκε στο τελευταίο μέρος του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθόλου.

Βιτάλ 5: Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού δεν μπόρεσε να βοηθήσει το τριφύλλι.

Αλεξανδρόπουλο (-): Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

 

Πέρεθ: «Κάναμε γεμάτο ματς και μπορούσαμε να νικήσουμε με ευρύτερο σκορ»

Previous article

Ο Παναθηναϊκός υπογράφει τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.