0

Ο Παναθηναϊκός, μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκίνησε την προετοιμασία για εκτός έδρας επαναληπτικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με την Λαμία χωρίς προβλήματα.

Μετά τη νίκη με 1-0 επί της Λαμίας, οι πράσινοι είχαν μια μέρα ρεπό προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες. Το τριφύλλι επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην ανεβάζει πολύ την ένταση.

Όσοι ξεκίνησαν βασικοί στον πρώτο ημιτελικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Μετά το ρεπό της Μεγάλης Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επανήλθαν στις προπονήσεις τη Μεγάλη Παρασκευή. Όσοι αγωνίστηκαν στο αρχικό σχήμα του ημιτελικού Κυπέλλου με αντίπαλο τη Λαμία έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούκντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ.»

Τσουκαλάς: «Δεν παραδέχομαι τίποτα! – Ήμασταν για τουρισμό στο Ντουμπάι!» (vid)

Previous article

Ντόρτμουντ: “Παράθυρο” επιστροφής για Λεβαντόβσκι το καλοκαίρι του 2023

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.