0

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη (28/4, 19:15) υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο ΟΑΚΑ στην φιέστα τίτλου του Τριφυλλιού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Θανάση Πρωτοψάλτη και τον Βίκτορ Ρανγκέλ να απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ανέκτησε τα σκήπτρα του στην Volley League και την τελευταία αγωνιστική των play off υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Φοίνικα Σύρου, σε ένα ματς-γιορτή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και ο Βίκτορ Ρανγκέλ, μάλιστα με μήνυμά τους στο instagram του Παναθηναϊκού, απεύθυναν πρόσκληση στους φίλους του Τριφυλλιού, προκειμένου να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να πανηγυρίσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά το μήνυμα των δύο αθλητών του Παναθηναϊκού:

Πρωτοψάλτης: «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Προς όλους τους φίλαθλούς μας σας προσκαλούμε την Πέμπτη στην τελευταία αγωνιστική με τον Φοίνικα για να είσαστε δίπλα μας σε έναν σημαντικό αγώνα και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα».

Ρανγκέλ: «Γειά σας, χρόνια πολλά. Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ για να σηκώσουμε το πρωτάθλημα».

Ο κόσμος και πάλι γουστάρει!

Previous article

Γκάιτς: «Δύσκολη η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, έτοιμοι για την πρόκριση»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.