0

Στον Παναθηναϊκό μπαίνουν στην εβδομάδα, στο τέλος της οποίας με νίκη στη Λεωφόρο και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, βάζει τις πιο γερές βάσεις Ευρώπης.

Στον Παναθηναϊκό μπαίνουν στην εβδομάδα, στο τέλος της οποίας με νίκη στη Λεωφόρο και πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, βάζει τις πιο γερές βάσεις Ευρώπης.

Στον Παναθηναϊκό, όπως και σε όλες τις ομάδες, είχαν αυτές τις μέρες την ευκαιρία για ξεκούραση και αποφόρτιση λόγω των γιορτών. Ωστόσο, πλέον, άπαντες μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από την πλευρά του “τριφυλλιού” η προσοχή όλων είναι στον δεύτερο ημιτελικό με τη Λαμία. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει οι παίκτες του να μπουν απολύτως συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να σκοράρουν και να τελειώσουν την πρόκριση στον τελικό, χωρίς να αφήσουν το παραμικρό περιθώριο.

Αμέσως μετά, οι “πράσινοι” στρέφονται στον… τελικό Ευρώπης για τα πλέι-οφ με τον Άρη. Με νίκη στη Λεωφόρο την Κυριακή (1/6) ο Παναθηναϊκός θα θέσει τις πιο γερές βάσεις για την Ευρώπη, αφού θα προσπεράσουν τους Θεσσαλονικείς και θα ανέβουν οι ίδιοι στην τρίτη θέση. Την ίδια στιγμή, όπως σας έχουμε επισημάνει, το “τριφύλλι” λόγω Κυπέλλου είναι η μοναδική ομάδα που σίγουρα παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο με την τέταρτη θέση.

Ένα καλοκαίρι που μπορεί να κάνει τον Παναθηναϊκό διεκδικητή του πρωταθλήματος

Previous article

Σκωτσέζος διαιτητής στη ρεβάνς με τη Λαμία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.