0

Ήρθε η ώρα να σβήσει το σερί του ΠΑΟΚ, πάνω στη δίψα του Παναθηναϊκού.

O κύβος ερρίφθη! Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και όχι Παναθηναϊκός Ολυμπιακός, που θα γούσταρε – είναι αλήθεια – περισσότερο ο κόσμος. Ωστόσο η μετωπική είναι αναπόφευκτη έτσι και αλλιώς. Και το διακύβευμα μεγάλο. Ο Παναθηναϊκός άφησε – ακόμη ένα – ανοιχτό παρτάκι για Ευρώπη. Φλερτάρει με την κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου, το 19ο. Θα παίξει στον 29ο τελικό μετά 8 χρόνια. Και έχοντας την παράδοση υπέρ του, θέλει να θυμηθεί τα παλιά…

Όπως τον Μπεργκ, τον Καρέλη, το ΟΑΚΑ, την τεσσάρα. Από τότε η αλήθεια είναι πως άλλαξαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε επίπεδο. Και άρχισε να γίνεται σερί Κυπελλούχος. Ο Παναθηναϊκός έμεινε μακρυά από ένα συμβατό με το DNA του στόχο. Όμως τελικός είναι και όλα γίνονται. Οι δύο ομάδες θα τα πουν πρώτα στην Τούμπα στο πρωτάθλημα. Και θα αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς στις 21 Μαΐου. Προφανώς ΟΑΚΑ.

Ο ΠΑΟΚ μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες. Και αναμένεται μεγάλη μάχη χωρίς προγνωστικά. Πεισματάρης ο Λουτσέσκου, σκληρός ο Ιβάν. Το πρωτάθλημα δείχνει πως τα πάντα μπορούν να συμβούν μεταξύ τους. Το ποιοτικό υλικό του ΠΑΟΚ ξεπερνά η δίψα για διάκριση του Παναθηναϊκού. Είναι πιο πεινασμένος ο Παναθηναϊκός και θα το δείξει νομίζω στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ καραδοκεί. Δεν υπάρχει όμωςμόνο το κίνητρο μιας κούπας. Αλλά και το σιγουράκι της Ευρώπης μέσω του θεσμού.

Έχω πάντως προαίσθημα πως ήρθε η ώρα να σπάσει η κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο θεσμό τα τελευταία χρόνια. Του πηγαίνουν του Παναθηναϊκού οι Big 5, το δείχνει και η ειδική βαθμολογία. Και πιστεύω πως είναι φτιαγμένος για αυτά τα ματς. Του πηγαίνει και ο ΠΑΟΚ στους τελικούς. Οπότε μπορούμε να πούμε ξανά καλώς τα παιδιά… Και να αφιερώσουμε στο “τριφύλλι” την περιγραφή του 1-4, περιγραφή μου 8 χρόνια πριν. Με σχόλιο του γίγα Βαϊμάκη. Καλό βόλι…

πηγή: paopantou.gr

Φαβορί στον τελικό ο Παναθηναϊκός – Ανώτερος από τον ΠΑΟΚ – Γι’ αυτό θα πάρει και πρωτάθλημα!

Previous article

«Παραμύθι» ότι πέθανε ο Ραϊόλα: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες» δηλώνει ο ίδιος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.