0

Παναθηναϊκός και Ιβάν Γιοβάνοβιτς όλα δείχνουν πως θα συνεχίσουν μαζί!

Αν και ακόμα η σεζόν δεν έχει τελειώσει και μάλιστα μένουν τα πλέον κρίσιμα ματς, όλα δείχνουν ανανέωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα θα πει κανείς πως προκύπτει αυτό από την στιγμή που δεν έχει γίνει σοβαρή συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού τόσο στα πλέι οφ όσο και η σοβαρότητα στα ημιτελικά με τη Λαμία φανερώνει πως ο Σέρβος κόουτς έχει μπει για τα καλά στη νοοτροπία του κλαμπ.

Βέβαια ακόμα και τώρα στο φινάλε ελλοχεύει η αποτυχία (ήττα στον τελικό από τον ΠΑΟΚ και μη έξοδος στην Ευρώπη από το πρωτάθλημα) αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο.

Το «κανονικό» πρόσωπο και η προοπτική του Κυπέλλου

Παρά τα όσα λάθη έχουν γίνει, ο Παναθηναϊκός με τον Γιοβάνοβιτς παρουσιάζει τώρα που ο ανταγωνισμός είναι υψηλός, ένα πρόσωπο κανονικό.

Πέρασε τη Λαμία εύκολα και δείχνει έτοιμος για τον μεγάλο τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει, η κατάκτηση ενός τίτλου για πρώτη φορά μετά το Κύπελλο του 2014 (πάλι με τον ΠΑΟΚ) είναι άλλο ζήτημα. Και με κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες, στο «τριφύλλι» μπορούν να ελπίζουν σε πολλά και την επόμενη σεζόν.

 

Κωνσταντίνου: « Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν τίτλο»

Previous article

Τουλάχιστον έξι μεταγραφές και οκτώ αποχωρήσεις για τον Παναθηναϊκό!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.