0

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει την αγορά στη Ρωσία και μάλιστα ένα από αυτά τα ονόματα για εναλλακτική επιλογή στον άσο δεν αποκλείεται να είναι ο Τάισον Κάρτερ.

Αναλυτικά όσα γράφει η «Sportday»:

«Το μεγαλύτερο θέμα, πάντως, είναι να βρει κλασάτο πλέι-μέικερ για τη νέα χρονιά το «τριφύλλι». Και πρέπει να τον εντοπίσει από τώρα. Σίγουρα δε θα τον βοηθήσει πολύ προς αυτή την κατεύθυνση το να μην λειτουργήσουν οι ρωσικές ομάδες, όπως λειτουργούσαν πριν από τον πόλεμο. Βλέπετε, οι Ρώσοι έχουν πολλά χρήματα και μπόλικα αστέρια έπαιρναν τον δρόμο προς τα εκεί για να εξαργυρώσουν την αξία τους και με το παραπάνω.

Αν δεν υπάρχει, όμως, Ρωσία, τότε θα είναι περισσότερες οι ποιοτικές λύσεις για τις υπόλοιπες ομάδες και χώρες, άρα και για τον Παναθηναϊκό. Δεν θα χάλαγε τους «πράσινους» μία περίπτωση π.χ. σαν τον Ταϊσόν Κάρτερ της Ζενίτ (και πρώην του Λαυρίου), έστω και σαν συμπληρωματικό στην θέση «1».»

Ψάχνει τρίποντο… Ευρώπης

Previous article

Απίστευτο: Δεύτερη συνεχόμενη…. εμφάνιση με την Πάρμα για τον Ζαγαρίτη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.